Events | 17-04-2024

“Blijf stabiel fietsen dag” Hapert (NB)

Blijf stabiel fietsdag Roll on

Ben je op zoek naar een veilige en stabiele manier om te fietsen? Wil je deze zomer ook genieten van de prachtige weer maar lukt het niet meer op een tweewieler? Kom dan langs in de showroom van Roll-on Mobility Care op 17 april van 10.00 uur tot 15.00 uur. Op deze dag maak je kennis met de innovatieve Dutch Design driewielfietsen van Huka.

Ontdek de unieke eigenschappen van Huka fietsen

Naast de introductie in de showroom, krijg je ook de mogelijkheid om een vrijblijvende proefrit te maken op de Huka fietsen. We informeren je graag uitgebreid over de diverse opties. De koffie staat klaar en we serveren heerlijk gebak! ☕🍰

Ontvang een accessoirespakket ter waarde van € 200,-

Tijdens de ‘blijf stabiel fietsen weken’ profiteer je van een exclusieve aanbieding. Bij aanschaf van een Huka fiets ontvang je tot en met eind juni een accessoirespakket ter waarde van € 200,- cadeau!🎁 Dit pakket omvat bijvoorbeeld een handige bagagedrager, een praktische achteruitkijkspiegel of andere gewenste accessoires. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren!

Ben je verhinderd op 17 april? Geen probleem. We verwelkomen je graag op andere dagen bij Roll-on Mobility Care. Of bezoek ons online!

Bezoekadres: Nijverheidsweg 11, 5527 AG Hapert
Telefoonnummer: 0497-387542
E-mail: info@roll-on.nl

Terug naar Events.

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs