Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws! - Huka

Nieuws

Recente berichten

Regelmatig plaatsen we artikelen om jou op de hoogte te brengen van de events waar we aanwezig zijn, gebruikerservaringen, product vernieuwingen en andere ontwikkelingen binnen Huka of op het gebied van fietsen en andere vervoersmiddelen.

Nieuw bij Huka: Ronald Huttenhuis

Ronald Huttenhuis

We hebben transfer nieuws! Sinds deze maand hebben we een nieuwe collega, Ronald Huttenhuis, die ons team ondersteunt met onze Nederlandse- en buitenlandse..

Lees meer

Het lange avontuur naar de Grand Ballon

Electrische driewieler Cortes Grand ballon

Wat afgelopen mei een mooi avontuur had moeten worden om de Grand Ballon te gaan beklimmen met de driewieler Cortes, pakte helaas door de Corona anders uit.

Lees meer

Nieuw bij Huka: Rob Lotgerink

Rob Lotgerink

Door de explosieve groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt wordt de directie van Huka uitgebreid met Rob Lotgerink (58) als directeur Operations. Rob is geen onbekende..

Lees meer

Meedoen met haar vriendinnetjes op de AT-B fiets

Eropuit met haar vriendinnetjes na schooltijd. Dat is wat de ondernemende en vrolijke Feline (8) graag doet. Helaas kon dat niet altijd op haar manier, want door haar aangeboren afwijking..

Lees meer

NIEUW! Kuch scherm voor Duofiets Orthros

Duofiets Orthros met kuchscherm

Wil je de risico's beperken en veiliger fietsen op de duofiets in de 1,5 meter samenleving? Het kuchscherm zorgt ervoor dat je elkaar extra beschermt.

Lees meer

Bereikbaarheid Corona

Driewieler voor volwassenen

Door de impact die het Corona virus met zich meebrengt is het voorlopig niet mogelijk om een showroom afspraak bij ons te maken en zullen we fysieke afspraken bij...

Lees meer

Openingstijden feestdagen

Huka feestdagen

Tijdens de feestdagen hanteert Huka aangepaste openingstijden. We zullen beide Kerstdagen, 27 december en op 1 januari gesloten zijn. Op de werkdagen die hier tussen vallen zijn..

Lees meer

Met de Cortes de Grand Ballon op!

Ireen van de Voort Cortes

We reisden afgelopen maand af naar Tilburg. Hier woont de fanatieke Ireen van de Voort (56) die in mei voor het goede doel de Grand Ballon gaat beklimmen met de driewieler Cortes.

Lees meer

Kijkje achter de schermen: Faris Rahimo

Faris Rahimo

Inmiddels werkt Faris alweer 19 jaar bij Huka als Pendel en Classic specialist. “De electronica skills die ik heb opgedaan bij General Motors kan ik nog dagelijks toepassen in de montage."

Lees meer

NIEUW! Elektrische driewieler Vasco

Nieuw elektrische driewieler vasco

Met trots presenteren wij jullie de nieuwe elektrische driewieler Vasco! De Vasco is voorzien van een stoer Dutch Design waarmee je eindeloos comfortabel kan fietsen.

Lees meer

Driewieler City vernieuwd!

Driewieler City

Met trots presenteren we jullie de vernieuwde City! De driewieler City krijgt echter een nieuwe eigentijdse look van Dutch Design met een beter fietscomfort. Daarnaast biedt de vernieuwde..

Lees meer

“Ik had niet verwacht weer zó mobiel te worden”

Elektrische driewieler

"De stap naar een driewieler heeft even geduurd, maar het heeft mij zoveel opgeleverd! Ik hoef niet meer binnen te zitten of dat kleine blokje om te lopen. Ik kan er zelfstandig op uit!”

Lees meer

Achter de schermen: Richard Ruinemans

Richard Ruinemans

Het is weer tijd voor een kijkje achter de schermen. Dit keer vertelt Richard Ruinemans, een gepassioneerde fietsmonteur, zijn verhaal. Richard kon bijna sneller fietsen dan lopen.

Lees meer

Verkeersboete op jouw aangepaste fiets?

verkeersboete aangepaste fiets

De meest bekende verkeersboete voor fietsers is het niet voeren van fietsverlichting in het donker. Maar wist je ook dat er eisen worden gesteld aan je frame? Of dat je vanaf 1 juli 2019 een..

Lees meer

Erop uit met de rolstoelscooter Pendel en mijn lieve hulphond

Elvira (59), een actieve vrouw van drie kinderen, maakt al meer dan 17 jaar gebruik van de rolstoelscooter Pendel. Samen met haar hulphond Konrad gaat ze er iedere dag..

Lees meer

Op pad met Fietsmaatjes Kaag en Braassem

Fietsmaatjes Kaag & Braasem

Fietsmaatjes, een Oerhollands initiatief, waarbij dagelijks meerdere mensen de mogelijkheid krijgen om met behulp van een fietsmaatje (vrijwilliger) heerlijk in de buitenlucht te..

Lees meer

Facebook actie: Orthros duofiets

Duofiets Orthros actie

Wil je erop uit met jouw cliënten en hen kennis laten maken met een ritje op de duofiets? Jouw zorginstelling maakt kans om 2 weken lang gratis..

Lees meer

Genieten van de mooie dingen die je kan ondernemen

driewielfiets country

Met enthousiasme vertelt Ilze (43) dat ze al meer dan 8 jaar op de driewielfiets Country fietst. "Het begon allemaal toen Isabelle 1 jaar werd en ik graag met haar wou fietsen..

Lees meer

De driewieler Cratos heet nu Cortes

elektrische driewieler Cortes

De driewieler die voorheen bekend stond als de driewieler Cratos heet vanaf deze maand Cortes. Sinds de lancering van de Cratos destijds zijn er een aantal product upgrades doorgevoerd om..

Lees meer

Nieuw bij Huka: Bas Alink

Bas Alink

Precies een week geleden is Bas Alink (29) begonnen als accountmanager bij Huka. Deze rasechte Oldenzaler heeft zich 6 jaar geleden vanuit een technisch vak omgeschoold naar..

Lees meer

Huka doet mee met de NL Doet vrijwilligersdagen

NL Doet vrijwilligersactie 2019

Huka steekt graag de handen uit de mouwen tijdens de landelijke vrijwilligersdagen. Om bewoners van diverse zorginstellingen een onvergetelijke dag te bezorgen, hebben we...

Lees meer

Er gaat een wereld voor Linn open

"Zodra we Linn op de rolstoelfiets hadden gezet en de eerste meters maakten was ze helemaal blij. Ze had een glimlach van oor tot oor en ze was meteen relaxt. Zo ontroerend, aldus Esther.”

Lees meer

Achter de schermen: Jos Gortemaker

Jos Gortemaker

Eens in de zoveel tijd spreken we iemand achter de schermen. Deze keer is dat Jos Gortemaker (53) uit Hengelo die fanatiek mountainbiker is. Als kind aan huis heeft hij verschillende...

Lees meer

Op de Cortes naar oer Hollandse trekpleisters

Huka ligfiets Cortes-min

Voor volgend jaar zijn we op zoek naar twee avonturiers die het leuk vinden om op onze driewieler Cortes naar diverse trekpleisters te gaan, zoals Kinderdijk, de Rotterdamse Haven..

Lees meer

Zéér hoge kortingen zitvoorzieningen voor kinderen

Eindejaarsactie

Ben je op zoek naar (een) speciale zitvoorziening(en) voor kinderen ? Wij bieden eenmalig de Dukki, Turtel, Ibis etc. aan tegen zeer scherpe prijzen vanaf € 100,-.

Lees meer

Samen erop uit met de rolstoelfiets

rolstoelfiets duet

Samen erop uit met de elektrische rolstoelfiets Duet. Joke (70) en Herman (71) kan je ondertussen zijn tegengekomen. “Zelfs Rutte heeft ons gespot en werd..

Lees meer

5 tips voor onderhoud Huka fiets

Roy Schoolkate

Hoe zorg je ervoor dat je jouw Huka fiets het beste onderhoudt, zodat je zo lang mogelijk plezier ervan hebt? We hebben 5 tips voor je voor je op een rij gezet voor klein onderhoud...

Lees meer

“De rolstoelscooter Pendel geeft me meer zelfstandigheid”

5 jaar geleden kwam Henny Oonk (74) uit Borne ten val van een huishoudtrapje met als gevolg de zware pech een dwarslaesie eraan over te houden. Ondanks het feit dat ik mijn nek...

Lees meer

Voordelen elektrische duofiets Orthros

Is zelfstandig fietsen niet meer mogelijk? Vind je het leuk om er samen op uit te gaan? In dit artikel gaan we in op de voordelen van de duofiets Orthros.

Lees meer

Achter de schermen: Murat Sinasi

Murat Sinasi

Eens in de zoveel tijd spreken we iemand achter de schermen. Deze keer is dat Murat Sinasi (38). Een jaar geleden kwam hij bij Huka terecht. Inmiddels heeft hij zich gespecialiseerd in...

Lees meer

Een elektrische rolstoelfiets kopen? Bekijk hier de tips

Elektrische rolstoelfiets kopen

Een elektrische rolstoelfiets kopen is een aankoop die je niet regelmatig verricht. In dit artikel geven we je een aantal tips waar je rekening mee kan houden als je van plan bent...

Lees meer

Tandemfiets kopen? Ervaar de tandem Copilot!

Tandemfiets kopen

Je hebt vele kilometers op de gewone fiets gemaakt, maar je bent op een gegeven moment niet meer in staat om op een gewone fiets te blijven fietsen? Een tandemfiets kan de..

Lees meer

Aanschaf opties driewieler fiets voor ouderen

Driewieler fiets voor ouderen

Ben je voornemend een driewieler fiets voor ouderen te kopen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden qua aanschaf? Er zijn verschillende manieren om...

Lees meer

Assortiment & ondersteuning aangepaste fietsen voor gehandicapten

Aangepaste fietsen voor gehandicapten

Regelmatig krijgen wij de vraag welke mogelijkheden we bieden aangaande aangepaste fietsen voor gehandicapten. In dit artikel gaan we hier verder op in.

Lees meer

De mogelijkheden van een duofiets kopen

duofiets kopen

De duofiets van Huka wordt ook wel de social bike genoemd. In dit artikel gaan we in op de mogelijkheden om de duofiets naar wens samen te laten stellen en geven we je tips wanneer...

Lees meer

Tips om te leren fietsen op een invalide fiets

invalide fiets

Mensen die voor het eerst op een invalide fiets fietsen moeten meestal even wennen. Op een gewone fiets heb je een bepaalde balanstechniek aangeleerd die niet te vergelijken is met...

Lees meer

Driewieler voor volwassenen kopen?

Driewieler voor volwassenen

Ben je van plan om een driewieler voor volwassenen te kopen? In dit artikel gaan we in op de mogelijkheden voor een aangepaste fiets en de mogelijkheid om een proefrit te maken...

Lees meer

Product update: Tandem Copilot

We innoveren en optimaliseren onze fietsen en andere vervoersmiddelen continu. De afgelopen maanden is onze tandem Copilot serie en Copilot 3 serie vernieuwd! Vanaf deze maand zijn...

Lees meer

In de winkel bij: Leenders Bike Totaal

Bike Totaal Leenders

"Eindeloos fietsplezier, dat is ons motto, aldus Leenders Bike Totaal in Hengelo. Bij ons koop je geen fiets. Je koopt een fiets met een servicepakket erbij, zodat je langer...

Lees meer

In de winkel bij: Bike Totaal van Hulst

Bike Totaal van Hulst

Een goed gevoel bij de fiets hebben is voor de gebruiker essentieel! Deze dient zich namelijk veilig te voelen op de desbetreffende fiets, zoals een driewieler. De meeste klanten fietsen...

Lees meer

In de winkel bij: Rein Veenendaal Fietsen

Rein Veenendaal Fietsen

Als het om aangepaste fietsen gaat, krijgen we diverse aanvragen binnen. De advisering rondom veiligheid, stabiliteit en lichaamshouding is belangrijk hierbij...

Lees meer

De mooiste fietsroutes van Nederland

Driewieler Cortes

We zitten weer in het goede seizoen, heerlijk! Graag delen we met jou een aantal mooie fietsroutes in Nederland. De recreatieve fietsroutes zijn samengesteld door...

Lees meer

“Bewegen binnen je mogelijkheden”

duofiets Orthros

Zodra het even kan en het weer is buiten aangenaam, gaan we met onze bewoners erop uit met de duofiets. Bewoners genieten ervan en als zij een fijne dag hebben, dan hebben wij...

Lees meer

Onbezorgd op vakantie als rolstoelgebruiker

Toilet douchestoel

Karin en Hans runnen 8 rolstoeltoegankelijke caravans op de camping 'Les Prairies de la Mer'. Eén van de voorzieningen die ze hebben is de toilet douchestoel TDV van Huka.

Lees meer

In de winkel bij: Bike Totaal Wolters Tweewielers

Bike Totaal Wolters

"Vanuit Bike Totaal Wolters in Klarenbeek en Zutphen kennen we Huka al meer 10 jaar. 10 jaar geleden kwam er bij mij een klant in de winkel die voor haar kind op zoek was naar...

Lees meer

Achter de schermen: Rik Horsthuis

Rik Horsthuis

Eens in de zoveel tijd spreken we iemand achter de schermen. Deze keer is dat Rik Horsthuis (25) uit Lattrop die bij Huka begon als stagiaire en inmiddels...

Lees meer

Tips opladen rolstoelscooter Pendel & scootmobiel Classic 

rolstoelscooter

Beschik jij over een rolstoelscooter Pendel of de scootmobiel Classic? In de artikel geven we een aantal tips om de levensduur van de accu's te vergroten.

Lees meer

“De Cortes geeft mij vrijheid en een goede conditie”

Driewieler Cortes

Zoveel als Henk (77) vroeger gereisd heeft voor zijn werk als werktuigbouwkundige. Zoveel jaren heeft hij vervolgens thuis gezeten en gerevalideerd om aan zijn herstel te werken.

Lees meer

Product updates Orthros & Cortes

Productupdates Orthros & Cratos

Het afgelopen half jaar hebben we een aantal updates doorgevoerd op onze duofiets Orthros en driewieler Cortes. Zo is de Cortes is vanaf heden leverbaar in twee verschillende...

Lees meer

Driewielfiets ontdekdagen Fietsersbond

Driewieler Fietsersbond

Wil je kennismaken met driewielfietsen? We nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn bij één van de 'Driewielfiets Ontdekdagen' van de Fietsersbond.

Lees meer

Something is wrong.
Instagram token error.

Meer van Huka? Meld je aan!