Nieuws Archieven - Huka

Nieuws

Ontwikkelingen vanuit Huka & ander nieuws

We brengen jullie graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Huka en ander nieuws zoals de events waar we te vinden zijn.

Openingstijden rondom de feestdagen

Wil je graag langskomen na de kerst? Maak dan vooraf een afspraak, zodat we uitgebreid de tijd voor je kunnen nemen. Er zijn nog een beperkt aantal tijdvakken vrij.

Lees meer

De Huka wensboom

Ken je iemand uit jouw familie of omgeving aan wie je een Huka fiets gunt en kan diegene het helaas niet betalen? Of ken je iemand die een lastige periode doormaakt, zich eenzaam..

Lees meer

Openingstijden vakantieperiode

De vakantieperiode is in volle gang. We blijven volop Huka fietsen produceren. Wil je graag een bezoek brengen aan onze showroom? Maak dan vooraf een afspraak.

Lees meer

NIEUW! Rolstoelfiets Diaz

Ben je afhankelijk van de rolstoel en wil je graag samen van de buitenlucht genieten? Met trots presenteren wij jullie onze nieuwe rolstoelfiets! Sinds deze week is deze verkrijgbaar bij ons..

Lees meer

Driewielfietsparade door de stad

De driewielfietsparade gaat langs verschillende locaties in en rondom de stad waar de driewielfietsparade plaatsvindt. Het iniatief wordt in samenwerking met een aantal..

Lees meer

Huka brochure online

Wil je graag kennismaken met de collectie fietsen en andere vervoersmiddelen van Huka? Bekijk dan onze brochure online.

Lees meer

Goede Vrijdag & 2e Paasdag gesloten

Wil je graag één of meerdere Huka fietsen in onze showroom komen bekijken of een vrijblijvende proefrit komen maken? Op Goede Vrijdag en 2e Paasdag zijn wij gesloten.

Lees meer

Accessoire actie

Heb je interesse in een driewielfiets of duofiets van Huka? Maak dan gebruik van de accessoire actie die tot en met 30 juni 2022 loopt. Bij aankoop van een City, Cortes, Vasco..

Lees meer

Nieuw bij Huka: Peter Nordkamp

Graag stellen we je voor aan onze nieuwe collega Peter Nordkamp (42) uit Losser. Hij is het nieuwe aanspreekpunt voor onze fietsenwinkel dealers in Nederland.

Lees meer

NIEUW! Beschermhoes voor Huka driewielfietsen

Staat jouw driewielfiets regelmatig buiten of is jouw driewielfiets helaas niet binnen te stallen? Dan is de Huka beschermhoes een aanbeveling om de fiets in een zo goed mogelijke conditie..

Lees meer

Kijkje achter de schermen: Tonnie Eijsink

Tonnie Eijsink (63) uit Haaksbergen is een gepassioneerde allround fietsmonteur van Huka. "De fietsen die we hier maken zijn goed en ik maak er mensen blij mee."

Lees meer

Actie: duofiets tegen eenzaamheid

Helaas voelen veel ouderen zich eenzaam in Nederland. Door alle Corona maatregelen wordt dit er uiteraard niet beter op. Vanuit ons Huka hart willen we graag iets betekenen voor..

Lees meer

Cortes weer leverbaar met Shimano STEPS middenmotor

De Cortes, de krachtigste driewieler in zijn klasse, is vanaf deze maand weer verkrijgbaar met een Shimano STEPS middenmotor. Deze driewielfiets met trapondersteuning was namelijk..

Lees meer

Openingstijden rondom feestdagen

De laatste weken van het jaar zijn weer in zicht. Rondom de feestdagen werken we door, behalve op 24 december en 31 december. Op deze dagen zijn we gesloten.

Lees meer

Nieuw bij Huka: Bas Schrotenboer

We stellen je graag voor aan onze nieuwe collega Bas Schrotenboer (32)! Sinds deze maand is Bas begonnen bij de Sales Support en wordt hij het eerste aanspreekpunt voor..

Lees meer

Kijkje achter de schermen: Kris Sonneborn

Bij Huka is Kris (50) Product Development & KAM Manager. "Eigenlijk heb ik een hele brede functie. Ik let erop dat het kwaliteitsniveau van Huka hoog blijft op alle afdelingen...

Lees meer

COPILOT (3) voorzien van elektro ondersteuning Bafang

Vanaf afgelopen maand is het, naast de Cortes, ook mogelijk om de Copilot en Copilot 3 uit te rusten met het elektrische ondersteuningssyteem van Bafang. De elektro..

Lees meer

Kijkje achter de schermen: Milan Leussink

Milan Leussink (32), getrouwd en vader van een dochter en zoon, werkt sinds een jaar bij Huka als Copilot monteur. Hiervoor werkte hij bij verschillende werkgevers in de logistiek..

Lees meer

Nieuw bij Huka: Ronald Huttenhuis

We hebben transfer nieuws! Sinds deze maand hebben we een nieuwe collega, Ronald Huttenhuis, die ons team ondersteunt met onze Nederlandse- en buitenlandse..

Lees meer

Nieuw bij Huka: Rob Lotgerink

Door de explosieve groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt wordt de directie van Huka uitgebreid met Rob Lotgerink (58) als directeur Operations. Rob is geen onbekende..

Lees meer

NIEUW! Kuch scherm voor Duofiets Orthros

Wil je de risico's beperken en veiliger fietsen op de duofiets in de 1,5 meter samenleving? Het kuchscherm zorgt ervoor dat je elkaar extra beschermt.

Lees meer

Openingstijden feestdagen

Tijdens de feestdagen hanteert Huka aangepaste openingstijden. We zullen beide Kerstdagen, 27 december en op 1 januari gesloten zijn. Op de werkdagen die hier tussen vallen zijn..

Lees meer

Kijkje achter de schermen: Faris Rahimo

Inmiddels werkt Faris alweer 19 jaar bij Huka als Pendel en Classic specialist. “De electronica skills die ik heb opgedaan bij General Motors kan ik nog dagelijks toepassen in de montage."

Lees meer

NIEUW! Elektrische driewieler Vasco

Met trots presenteren wij jullie de nieuwe elektrische driewieler Vasco! De Vasco is voorzien van een stoer Dutch Design waarmee je eindeloos comfortabel kan fietsen.

Lees meer

Driewieler City vernieuwd!

Met trots presenteren we jullie de vernieuwde City! De driewieler City krijgt echter een nieuwe eigentijdse look van Dutch Design met een beter fietscomfort. Daarnaast biedt de vernieuwde..

Lees meer

Verkeersboete op jouw aangepaste fiets?

De meest bekende verkeersboete voor fietsers is het niet voeren van fietsverlichting in het donker. Maar wist je ook dat er eisen worden gesteld aan je frame? Of dat je vanaf 1 juli 2019 een..

Lees meer

Facebook actie: Orthros duofiets

Wil je erop uit met jouw cliënten en hen kennis laten maken met een ritje op de duofiets? Jouw zorginstelling maakt kans om 2 weken lang gratis..

Lees meer

De driewieler Cratos heet nu Cortes

De driewieler die voorheen bekend stond als de driewieler Cratos heet vanaf deze maand Cortes. Sinds de lancering van de Cratos destijds zijn er een aantal product upgrades doorgevoerd om..

Lees meer

Huka doet mee met de NL Doet vrijwilligersdagen

Huka steekt graag de handen uit de mouwen tijdens de landelijke vrijwilligersdagen. Om bewoners van diverse zorginstellingen een onvergetelijke dag te bezorgen, hebben we...

Lees meer

Achter de schermen: Jos Gortemaker

Eens in de zoveel tijd spreken we iemand achter de schermen. Deze keer is dat Jos Gortemaker (53) uit Hengelo die fanatiek mountainbiker is. Als kind aan huis heeft hij verschillende...

Lees meer

Achter de schermen: Murat Sinasi

Eens in de zoveel tijd spreken we iemand achter de schermen. Deze keer is dat Murat Sinasi (38). Een jaar geleden kwam hij bij Huka terecht. Inmiddels heeft hij zich gespecialiseerd in...

Lees meer

Product update: Tandem Copilot

We innoveren en optimaliseren onze fietsen en andere vervoersmiddelen continu. De afgelopen maanden is onze tandem Copilot serie en Copilot 3 serie vernieuwd! Vanaf deze maand zijn...

Lees meer

In de winkel bij: Leenders Bike Totaal

"Eindeloos fietsplezier, dat is ons motto, aldus Leenders Bike Totaal in Hengelo. Bij ons koop je geen fiets. Je koopt een fiets met een servicepakket erbij, zodat je langer...

Lees meer

In de winkel bij: Bike Totaal van Hulst

Een goed gevoel bij de fiets hebben is voor de gebruiker essentieel! Deze dient zich namelijk veilig te voelen op de desbetreffende fiets, zoals een driewieler. De meeste klanten fietsen...

Lees meer

In de winkel bij: Rein Veenendaal Fietsen

Als het om aangepaste fietsen gaat, krijgen we diverse aanvragen binnen. De advisering rondom veiligheid, stabiliteit en lichaamshouding is belangrijk hierbij...

Lees meer

In de winkel bij: Bike Totaal Wolters Tweewielers

"Vanuit Bike Totaal Wolters in Klarenbeek en Zutphen kennen we Huka al meer 10 jaar. 10 jaar geleden kwam er bij mij een klant in de winkel die voor haar kind op zoek was naar...

Lees meer

Achter de schermen: Rik Horsthuis

Eens in de zoveel tijd spreken we iemand achter de schermen. Deze keer is dat Rik Horsthuis (25) uit Lattrop die bij Huka begon als stagiaire en inmiddels...

Lees meer

Product updates Orthros & Cortes

Het afgelopen half jaar hebben we een aantal updates doorgevoerd op onze duofiets Orthros en driewieler Cortes. Zo is de Cortes is vanaf heden leverbaar in twee verschillende...

Lees meer

Driewielfiets ontdekdagen Fietsersbond

Wil je kennismaken met driewielfietsen? We nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn bij één van de 'Driewielfiets Ontdekdagen' van de Fietsersbond.

Lees meer

Achter de schermen: Frans ter Grote

Eens in de zoveel tijd spreken we iemand achter de schermen. Deze keer is dat Frans ter Grote (61). Hij werkt inmiddels alweer 31 jaar voor Huka en kent de organisatie als...

Lees meer

Groot Nieuws: Huka B.V. is overgenomen

Per 1 februari is Huka te Oldenzaal overgenomen door AdderaCare. AdderaCare is een Zweedse investeringsmaatschappij die zich richt op de versterking en groei van...

Lees meer

We gaan voor goud!

Onze Orthros is vernieuwd! Want blijven innoveren, dat doen we graag. De Orthros 2.0 fietst nóg beter en is te bestellen in elke gewenste kleur...

Lees meer

Vernieuwingen driewieler Cortes

We zijn altijd bezig met innovatie van onze fietsen. Zo hebben we bij de Cortes wat vernieuwingen aangebracht en die delen we graag met jullie.

Lees meer

Achter de schermen bij Huka: Stefan Jeunink

Eens in de zoveel tijd spreken we iemand achter de schermen. Deze keer productmanager Stefan Jeunink (44). “We hebben dit jaar grote vooruitgang...

Lees meer

Achter de schermen bij Huka: Roy Schoolkate

Eens in de zoveel tijd spreken we iemand achter de schermen. Deze keer Roy Schoolkate (41). Als allround monteur heeft hij al heel wat Huka-producten in elkaar gezet en...

Lees meer

Dealer Roll-on luistert naar de klant

Duurzame samenwerkingen en partners waar we op kunnen bouwen: daar houden we van bij Huka. Roll-on Mobilitycare is zo’n partner. Eigenaar Berrie Lavrijssen vertelt...

Lees meer

Meer van Huka? Meld je aan!