Nieuws Archieven - Huka

Nieuws

Ontwikkelingen vanuit Huka & ander nieuws

We brengen jullie graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Huka en ander nieuws zoals de events waar we te vinden zijn.

De Huka wensboom

Ken je iemand uit jouw familie of omgeving aan wie je een Huka fiets gunt en kan diegene het helaas niet betalen? Of ken je iemand die een lastige periode doormaakt, zich eenzaam..

Lees meer

NIEUW! Rolstoelfiets Diaz

Ben je afhankelijk van de rolstoel en wil je graag samen van de buitenlucht genieten? Met trots presenteren wij jullie onze nieuwe rolstoelfiets! Sinds deze week is deze verkrijgbaar bij ons..

Lees meer

Driewielfietsparade door de stad

De driewielfietsparade gaat langs verschillende locaties in en rondom de stad waar de driewielfietsparade plaatsvindt. Het iniatief wordt in samenwerking met een aantal..

Lees meer

Nieuw bij Huka: Peter Nordkamp

Graag stellen we je voor aan onze nieuwe collega Peter Nordkamp (42) uit Losser. Hij is het nieuwe aanspreekpunt voor onze fietsenwinkel dealers in Nederland.

Lees meer

NIEUW! Beschermhoes voor Huka driewielfietsen

Staat jouw driewielfiets regelmatig buiten of is jouw driewielfiets helaas niet binnen te stallen? Dan is de Huka beschermhoes een aanbeveling om de fiets in een zo goed mogelijke conditie..

Lees meer

Kijkje achter de schermen: Tonnie Eijsink

Tonnie Eijsink (63) uit Haaksbergen is een gepassioneerde allround fietsmonteur van Huka. "De fietsen die we hier maken zijn goed en ik maak er mensen blij mee."

Lees meer

Actie: duofiets tegen eenzaamheid

Helaas voelen veel ouderen zich eenzaam in Nederland. Door alle Corona maatregelen wordt dit er uiteraard niet beter op. Vanuit ons Huka hart willen we graag iets betekenen voor..

Lees meer

Kijkje achter de schermen: Kris Sonneborn

Bij Huka is Kris (50) Product Development & KAM Manager. "Eigenlijk heb ik een hele brede functie. Ik let erop dat het kwaliteitsniveau van Huka hoog blijft op alle afdelingen...

Lees meer

Kijkje achter de schermen: Milan Leussink

Milan Leussink (32), getrouwd en vader van een dochter en zoon, werkt sinds een jaar bij Huka als Copilot monteur. Hiervoor werkte hij bij verschillende werkgevers in de logistiek..

Lees meer

Kijkje achter de schermen: Faris Rahimo

Inmiddels werkt Faris alweer 19 jaar bij Huka als Pendel en Classic specialist. “De electronica skills die ik heb opgedaan bij General Motors kan ik nog dagelijks toepassen in de montage."

Lees meer

Huka doet mee met de NL Doet vrijwilligersdagen

Huka steekt graag de handen uit de mouwen tijdens de landelijke vrijwilligersdagen. Om bewoners van diverse zorginstellingen een onvergetelijke dag te bezorgen, hebben we...

Lees meer

Achter de schermen: Jos Gortemaker

Eens in de zoveel tijd spreken we iemand achter de schermen. Deze keer is dat Jos Gortemaker (53) uit Hengelo die fanatiek mountainbiker is. Als kind aan huis heeft hij verschillende...

Lees meer

Achter de schermen: Murat Sinasi

Eens in de zoveel tijd spreken we iemand achter de schermen. Deze keer is dat Murat Sinasi (38). Een jaar geleden kwam hij bij Huka terecht. Inmiddels heeft hij zich gespecialiseerd in...

Lees meer

Achter de schermen: Rik Horsthuis

Eens in de zoveel tijd spreken we iemand achter de schermen. Deze keer is dat Rik Horsthuis (25) uit Lattrop die bij Huka begon als stagiaire en inmiddels...

Lees meer

Driewielfiets ontdekdagen Fietsersbond

Wil je kennismaken met driewielfietsen? We nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn bij één van de 'Driewielfiets Ontdekdagen' van de Fietsersbond.

Lees meer

Achter de schermen bij Huka: Stefan Jeunink

Eens in de zoveel tijd spreken we iemand achter de schermen. Deze keer productmanager Stefan Jeunink (44). “We hebben dit jaar grote vooruitgang...

Lees meer

Achter de schermen bij Huka: Roy Schoolkate

Eens in de zoveel tijd spreken we iemand achter de schermen. Deze keer Roy Schoolkate (41). Als allround monteur heeft hij al heel wat Huka-producten in elkaar gezet en...

Lees meer

Meer van Huka? Meld je aan!