Events | 06-10-2023

‘Blijf stabiel fietsmiddag’ in Edam (NH)

Blijf stabiel fietsen weken

Wil je graag nog genieten van de mooie natuur tijdens de zachte herfstmaanden? En is het niet meer veilig en stabiel op een tweewielfiets? We nodigen je van harte uit om langs te komen in de showroom van Fietshemel op 6 oktober van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op deze middag kan je namelijk kennismaken met de moderne driewielfietsen van Huka.

Ervaar en beleef de Huka fietsen

Naast de kennismaking in de showroom is het ook mogelijk om de fietsen van Huka te ervaren tijdens een vrijblijvende proefrit. We vertellen je graag over de mogelijkheden. Tevens staat de koffie en het gebak klaar! ☕🍰

€ 200,- aan accessoires cadeau

Het leuke is dat je ook nog kan profiteren tijdens de ‘blijf stabiel fietsen weken’ van een interessante actie. Bij aankoop van een Huka fiets ontvang je namelijk tot en met eind oktober € 200,- aan accessoires cadeau!🎁 Denk hierbij aan een bagage oplossing, achteruitkijkspiegel of andere accessoires naar wens! We adviseren je graag!

Ben je helaas verhindert? Geen probleem. Ook op andere dagen heten we je van harte welkom bij Fietshemel in Edam. En anders zien we je graag op 6 oktober!

Bezoekadres: Ambachtstraat 3, 1135 GG Edam
Telefoonnummer: 020-89 320 12
Mobiel: 06-24 81 48 53
E-mail: info@fietshemel.nl

Ga terug naar event overzicht

 

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs