Events | 05-10-2023

Blijf stabiel fietsmiddag in Hapert (NB)

Blijf stabiel fietsen weken

Is het niet meer veilig en stabiel op een tweewielfiets? Wil je graag nog genieten van de mooie natuur tijdens de zachte herfstmaanden? We nodigen je van harte uit om langs te komen in de showroom van Roll-on Mobilitycare op 5 oktober van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op deze middag kan je namelijk kennismaken met de moderne driewielfietsen van Huka.

Ervaar en beleef de Huka fietsen

Om het bezoek goed te beginnen starten we met goede koffie en een gebakje. ☕🍰 Vervolgens laten we je de verschillende modellen driewielfietsen zien.
Naast de kennismaking in de showroom is het ook mogelijk om de fietsen van Huka te ervaren tijdens een vrijblijvende proefrit. We vertellen je graag over de mogelijkheden.

€ 200,- aan accessoires cadeau

Tevens profiteer je tijdens de ‘blijf stabiel fietsen weken’ van een interessante actie. Bij aankoop van een Huka fiets ontvang je namelijk tot en met eind oktober € 200,- aan accessoires cadeau!🎁 Denk hierbij aan een bagage oplossing, achteruitkijkspiegel of andere accessoires naar wens! We adviseren je graag!

Ben je helaas verhindert? Geen probleem. Ook op andere dagen heten we je van harte welkom bij Roll-on Mobilitycare in Hapert. En anders zien we je graag op 5 oktober!

Bezoekadres: Nijverheidsweg 11, 5527 AG Hapert
Telefoonnummer: 0497-387542
E-mail: info@roll-on.nl

Ga terug naar event overzicht

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs