Events | 26-09-2023

‘Blijf stabiel fietsmiddag’ in Surhuisterveen (FR)

Blijf stabiel fietsen weken

Is het niet meer veilig en stabiel op een tweewielfiets? Wil je graag nog genieten van de mooie natuur tijdens de zachte herfstmaanden? We nodigen je van harte uit om langs te komen in de showroom van de Zorgbroeder op 26 september van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op deze middag kan je namelijk kennismaken met de verschillende modellen driewielfietsen van Dutch Design bij Huka.

Ervaar en beleef de Huka fietsen

Naast de kennismaking in de showroom is het ook mogelijk om de fietsen van Huka te ervaren tijdens een vrijblijvende proefrit. We adviseren je graag. De koffie en het gebak staan klaar! ☕🍰

€ 200,- aan accessoires cadeau

Tevens profiteer je tijdens de ‘blijf stabiel fietsen weken’ van een interessante actie. Bij aankoop van een Huka fiets ontvang je namelijk tot en met eind oktober € 200,- aan accessoires cadeau!🎁 Denk hierbij aan een bagage oplossing, achteruitkijkspiegel of andere accessoires naar wens! We vertellen je graag over de mogelijkheden.

Ben je helaas verhindert? Geen probleem. Ook op andere dagen heten we je van harte welkom bij de Zorgbroeder in Surhuisterveen. En anders zien we je graag op 26 september!

Bezoekadres: Zoom 19, 9231 DX Surhuisterveen
Telefoon: 06-304 142 907
E-mail: info@zorgbroeder.nl

Ga terug naar event overzicht

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs