Events | 04-10-2023

‘Blijf stabiel fietsmiddag’ in Veendam (GR)

Blijf stabiel fietsen weken

Wil je graag nog genieten van de mooie natuur tijdens de zachte herfstmaanden? En is het niet meer veilig en stabiel op een tweewielfiets? We nodigen je van harte uit om langs te komen in de showroom van Meijer de Fietsspecialist op 4 oktober van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op deze middag kan je namelijk kennismaken met de moderne driewielfietsen van Huka.

Ervaar en beleef de Huka fietsen

Om het bezoek goed te beginnen starten we met goede koffie en een gebakje. ☕🍰 Vervolgens laten we je de verschillende modellen driewielfietsen zien.
Naast de kennismaking in de showroom is het ook mogelijk om de fietsen van Huka te ervaren tijdens een vrijblijvende proefrit. We vertellen je graag over de mogelijkheden.

€ 200,- aan accessoires cadeau

Tevens profiteer je tijdens de ‘blijf stabiel fietsen weken’ van een interessante actie. Bij aankoop van een Huka fiets ontvang je namelijk tot en met eind oktober € 200,- aan accessoires cadeau!🎁 Denk hierbij aan een bagage oplossing, achteruitkijkspiegel of andere accessoires naar wens! We adviseren je graag!

Ben je helaas verhindert? Geen probleem. Ook op andere dagen heten we je van harte welkom bij Meijer de Fietsspecialist in Veendam. En anders zien we je graag op 4 oktober!

Bezoekadres: van Stolbergweg 2, 9641 HL Veendam
Telefoonnummer: 0598-619 075
E-mail: veendam@meijer-fietsen.nl

Ga terug naar event overzicht

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs