Events | 18-04-2024

“Blijf stabiel fietsen dag” Lent (GLD)

Blijf stabiel fietsdag Lent

Ben je op zoek naar een veilige en stabiele manier om van de prachtige natuur te genieten met dit heerlijke weer? Ervaar je moeite met op- en afstappen of je evenwicht behouden? Kom dan langs in de showroom van Brouwer Mobility Store op donderdag 18 april van 10.00 uur tot 15.00 uur. Op deze dag maak je kennis met de Dutch Design driewielfietsen van Huka.

Ontdek de Huka fietsen

Naast de kennismaking in de showroom kun je ook een vrijblijvende proefrit maken op de fietsen van Huka. We informeren je graag over alle mogelijkheden en zorgen voor koffie en gebak! ☕🍰

Ontvang € 200,- aan accessoires cadeau

Tijdens de ‘blijf stabiel fietsen weken’ profiteer je van een speciale actie. Bij aankoop van een Huka fiets ontvang je tot en met eind juni € 200,- aan accessoires cadeau!🎁 Denk hierbij aan een handige bagageoplossing, een achteruitkijkspiegel of andere accessoires naar keuze. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!

Kun je niet op donderdag 18 april ? Geen zorgen. Je bent ook op andere dagen van harte welkom bij Brouwer Mobility Store. We zien je graag tegemoet!

Bezoekersadres: Lentse Tuinstraat 26, 6663 BH Nijmegen
Telefoonnummer: 024-324 3988
E-mail: info@brouwermobilitystore.nl

Ga terug naar event overzicht

 

 

 

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs