Events | 07-05-2024

“Blijf stabiel fietsen dag” in Opmeer (NH)

Blijf stabiel fietsdag Opmeer

Is het niet meer veilig en stabiel op een tweewieler? Wil je graag nog genieten van de mooie natuur tijdens de zachte lentemaanden? We nodigen je van harte uit om langs te komen bij De Graaf Mobiliteit en Welzijn op 7 mei van 10.00 uur tot 15.00 uur. Op deze middag kan je namelijk kennismaken met de driewielfietsen van Huka.

Ervaar en beleef de Huka fietsen

Naast de kennismaking in de showroom is het ook mogelijk om de fietsen van Huka te ervaren tijdens een vrijblijvende proefrit. We vertellen je graag over de mogelijkheden. De koffie en het gebak staan klaar! ☕🍰

€ 200,- aan accessoires cadeau

Tevens profiteer je tijdens de ‘blijf stabiel fietsen weken’ van een interessante actie. Bij aankoop van een Huka fiets ontvang je namelijk tot en met eind juni € 200,- aan accessoires cadeau!🎁 Denk hierbij aan een bagage oplossing, achteruitkijkspiegel of andere accessoires naar wens! We adviseren je graag!

Ben je helaas verhindert? Of kom je liever een andere dag? Ook dat is geen probleem. Je bent van harte welkom bij De Graaf Mobiliteit en Welzijn in Opmeer. En anders zien we je graag op 7 mei 2024!

Bezoekadres: De Veken 5, 1716 KE Opmeer
Telefoonnummer: 0800-4545123
E-Mail: info@degraafmobiliteit.nl

Ga terug naar event overzicht

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs