Events | 01-05-2024

“Blijf stabiel fietsen dag” Teteringen (NB)

Blijf stabiel fietsdag Oosterhout Bikes & Sports

Ben je op zoek naar een veilige en stabiele manier om van de prachtige natuur te genieten met dit heerlijke weer? Ervaar je moeite met op- en afstappen of je evenwicht behouden? Kom dan langs in de showroom van Oosterhout Bikes & Sports op woensdag 1 mei van 10.00 uur tot 15.00 uur. Op deze dag maak je kennis met de driewielfietsen van Huka.

Huka fietsen ontdekken en uitproberen!

Naast de kennismaking in de showroom kun je ook een vrijblijvende proefrit maken op de fietsen van Huka. We informeren je graag over alle mogelijkheden en zorgen voor koffie en gebak! ☕🍰

Ontvang € 200,- aan accessoires cadeau

Tijdens de ‘blijf stabiel fietsen weken’ profiteer je van een speciale actie. Bij aankoop van een Huka fiets ontvang je tot en met eind juni € 200,- aan accessoires cadeau!🎁 Denk hierbij aan een handige bagageoplossing, een achteruitkijkspiegel of andere accessoires naar keuze. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!

Kun je niet op woensdag 1 mei 2024 ? Geen zorgen. Je bent ook van harte welkom op andere dagen bij Oosterhout Bikes & Sports. We zien je graag tegemoet! Je kunt alvast onze collectie bekijken onder deze link.

BezoekadresOosterhoutseweg 129A, 4847 DB Teteringen
Telefoonnummer: +31(0)76-571 3257
E-mail: info@bike4all.nl

Ga terug naar event overzicht

 

 

 

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs