Events | 26-04-2024

“Blijf stabiel fietsen dag” Weerselo (OV)

Blijf stabiel fietsmiddag Weerselo

Wil je graag genieten deze zomer op een fiets? En is het niet meer veilig en stabiel op een tweewielfiets? We nodigen je van harte uit om langs te komen in de showroom van Pegge Tweewielers op 26 april van 10.00 uur tot 15.00 uur. Op deze dag kan je namelijk kennismaken met de moderne driewielfietsen van Huka.

Ervaar en beleef de Huka fietsen

Naast de kennismaking in de showroom is het ook mogelijk om de fietsen van Huka te ervaren tijdens een vrijblijvende proefrit. We vertellen je graag over de mogelijkheden. De koffie en het gebak staan klaar! ☕🍰

€ 200,- aan accessoires cadeau

Tevens profiteer je tijdens de ‘blijf stabiel fietsen weken’ van een interessante actie. Bij aankoop van een Huka fiets ontvang je namelijk tot en met eind juni € 200,- aan accessoires cadeau!🎁 Denk hierbij aan een bagage oplossing, achteruitkijkspiegel of andere accessoires naar wens! We adviseren je graag!

Ben je helaas verhindert? Geen probleem. Ook op andere dagen heten we je van harte welkom bij Pegge Tweewielers in Weerselo. En anders zien we je graag op vrijdag 26 april!

Bezoekadres: Tip 10, 7595 KN Weerselo
Telefoonnummer: 0541-741400
E-mail: info@peggetweewielers.nl

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs