Events | 13-05-2024

“Blijf stabiel fietsen dag” Zwolle (OV)

Blijf stabiel fietsen dag Zwolle (OV)

Ben je op zoek naar een veilige en stabiele manier om te fietsen? Wil je genieten van de prachtige natuur met dit heerlijke weer? Ervaar je moeite met op- en afstappen of het behouden van je evenwicht? Kom dan langs in de showroom van Tweewielercentrum Zwolle op maandag 13 mei van 10.00 uur tot 15.00 uur. Op deze dag maak je kennis met de driewielfietsen van Huka.

Huka fietsen ontdekken en uitproberen!

Naast de kennismaking in de showroom kun je ook een vrijblijvende proefrit maken op de fietsen van Huka. We informeren je graag over alle mogelijkheden en zorgen voor koffie en gebak! ☕🍰

Ontvang € 200,- aan accessoires cadeau

Tijdens de ‘blijf stabiel fietsen weken’ profiteer je van een speciale actie. Bij aankoop van een Huka fiets ontvang je tot en met eind juni € 200,- aan accessoires cadeau! 🎁 Denk hierbij aan een handige bagageoplossing, een achteruitkijkspiegel of andere accessoires naar keuze. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!

Kun je niet op maandag 13 mei 2024? Geen probleem. Je bent ook van harte welkom op andere dagen bij Tweewielercentrum Zwolle. We zien je graag tegemoet! Je kunt alvast onze collectie bekijken via deze link.

Bezoekadres: Vechtstraat 26, 8021 AX te Zwolle
Telefoonnummer: 038-7501608
E-mail: info@tweewielercentrumzwolle.com

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs