Events | 11-10-2023

‘Blijf stabiel fietsmiddag’ in Sittard (LB)

Blijf stabiel fietsen weken

Is het niet meer veilig en stabiel op een tweewieler? Wil je graag nog genieten van de mooie natuur tijdens de zachte herfstmaanden? We nodigen je van harte uit om langs te komen in de showroom van Mobiliteitswereld Sittard op 11 oktober van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op deze middag kan je namelijk kennismaken met de Dutch Design driewielfietsen van Huka.

Ervaar en beleef de Huka fietsen

Naast de kennismaking in de showroom is het ook mogelijk om de fietsen van Huka te ervaren tijdens een vrijblijvende proefrit. We vertellen je graag over de mogelijkheden. De koffie en het gebak staan klaar! ☕🍰

€ 200,- aan accessoires cadeau

Tevens profiteer je tijdens de ‘blijf stabiel fietsen weken’ van een interessante actie. Bij aankoop van een Huka fiets ontvang je namelijk tot en met eind oktober € 200,- aan accessoires cadeau!🎁 Denk hierbij aan een bagage oplossing, achteruitkijkspiegel of andere accessoires naar wens! We adviseren je graag!

Ben je helaas verhindert? Geen probleem. Ook op andere dagen heten we je van harte welkom bij Mobiliteitswereld Sittard. En anders zien we je graag op 11 oktober!

Bezoekadres: Rijksweg Zuid 212, 6134 AG Sittard
Telefoonnummer: 046-7820552
E-Mail: info@mobiliteitswereld.com

Ga terug naar event overzicht

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs