Events | 20-04-2024

Bloemendagen Anna Paulowna

Bloemendagen Anna Palouwna

Op zaterdag 20 en zondag 21 april vinden de jaarlijkse Bloemendagen plaats in Anna Paulowna. Tijdens dit evenement, dat van Anna Paulowna tot aan Breezand gehouden wordt, zijn er meer dan honderd prachtige bloemen mozaïeken te bewonderen. Hoe leuk is het als je bij de mozaïeken ook kennis kunt maken met onze fietsen! Tijdens deze dagen is onze dealer Betue Hulpmiddelen & Toegankelijkheid ook hierbij aanwezig.

Maak kennis met onze comfortabele zitdriewielfiets Cortes of ga je voor de eigentijdse City driewieler of stoere Vasco? We staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je meer informatie te geven.

Datum: zaterdag 20 en zondag 21 april 2024
Tijd: 10.00 tot 18.00 uur
Locatie: Anna Paulowna
Toegang: gratis

Kun je niet aanwezig zijn op deze dagen maar wil je toch graag een Huka fiets uitproberen? Bekijk dan op welke events Huka nog meer aanwezig is of bekijk de mogelijkheden via deze link.  Het is tevens mogelijk om een afspraak te maken bij de Betue Hulpmiddelen & Toegankelijkheid. Wil je liever een keer een kijkje nemen in ons Experience center te Oldenzaal? Ook dat is geen probleem. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 voor meer informatie of e-mail ons via info@huka.nl.

 

Terug naar events

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs