Events | 29-10-2024

Driewielfietsontdekdag Veenendaal (Utrecht)

Driewielfietsontdekdag Veenendaal

Wil je graag blijven fietsen, maar is dat niet meer mogelijk op een tweewielfiets omdat je je onzeker voelt of het niet meer veilig is? Maak dan kennis met de driewielfietscollectie van Huka tijdens de Driewielontdekdag van de Fietsersbond in Veenendaal (Utrecht). Op dinsdag 29 oktober ben je van harte welkom in de Sporthal West. We laten je de verschillende mogelijkheden zien en je kunt de diverse modellen driewielfietsen vrijblijvend uitproberen. Tijdens deze middag ontdek je alle opties op het gebied van driewielfietsen. Denk aan moderne traditionele driewielfietsen en zitdriewielfietsen. Daarnaast kun je de fietsen vrijblijvend testen. Fietsen op een driewielfiets is leuk, veilig en zeer stabiel!

  • Tijd: 13.00 uur tot 16.00 uur.
  • Locatie: Sporthal West, Veenslag 70, Veenendaal
  • Entree: gratis, inschrijving niet nodig.

Is het voor jou niet mogelijk om aanwezig te zijn tijdens deze driewielfietsontdekdag? Bekijk dan op welke events Huka nog meer aanwezig is of bekijk de mogelijkheden via deze link.
Het is tevens mogelijk om een afspraak te maken bij de dichtstbijzijnde Huka dealer of bij jou thuis! Neem contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)541-572 472 voor meer informatie of e-mail ons via info@huka.nl.

Ga naar events

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs