Events | 23-03-2024

Opendeurendagen bij Mega Mobility

rolstoelfiets voor kinderen

Wil je graag zelfstandig blijven fietsen, maar is dit niet meer veilig op een tweewieler? Of heb je altijd al eens een Huka fiets willen uitproberen maar is dit er nooit van gekomen? Maak kennis met de fiets collectie van Huka tijdens de Opendeurendagen bij Mega Mobility op 23 en 24 maart 2024. 

Ontdek de Huka collectie tijdens de Opendeurendagen!

Kom langs bij de Opendeurendagen van Mega Mobility en maak kennis met de uitgebreide fietscollectie van Huka. Onze showroom is de grootste belevingswinkel van België, met maar liefst 1000m² aan mobiliteitsoplossingen. Maak kennis met de Huka-fietsen. In onze showroom staan de  Huka City, Cortes, Orthros en Diaz. Wil je liever op een ander moment een proefrit maken? Maak dan een afspraak, en we regelen het samen!

  • Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: Diestersesteenweg 65, Paal (Beringen) Op slechts 1 minuut van de afrit Beringen op de E313.

Is het voor jou niet mogelijk om aanwezig te zijn tijdens deze Opendeurendagen van Mega Mobility? Bekijk dan op welke events Huka nog meer aanwezig is of bekijk de mogelijkheden via deze link. Het is tevens mogelijk om een afspraak te maken bij de dichtstbijzijnde Huka dealer of bij jou thuis! Neem contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)541-572 472 voor meer informatie of e-mail ons via info@huka.nl.

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs