Events | 03-05-2024

Opening: Betue Hulpmiddelen & Toegankelijkheid

sportieve driewieler volwassenen

Kom je uit de buurt van omgeving Schagen? Dan hebben we leuk nieuws, onze dealer Betue Hulpmiddelen & Toegankelijkheid opent een nieuw filiaal in Schagen. Vrijdag 3 mei is de officiele opening! Kom gezellig langs en bekijk onze mooie nieuwe locatie in Schagen.

Vrijdag 3 mei is er een feestelijke opening en een zorgmarkt georganiseerd waarbij verschillende zorgaanbieders aanwezig zullen zijn. Op zaterdag 4 mei vindt er een speciale demo dag plaats, waarbij je verschillende Huka fietsen en hulpmiddelen kunt uitproberen. Kom langs voor meer informatie en ervaar de mogelijkheden! Onder het genot van een lekker kopje koffie adviseren we je graag.

Bekijk hier onze collectie

Vrijdag 3 mei: Feestelijke opening en zorgmarkt van 10.00 tot 16.00 uur
Zaterdag 4 mei: demodag van 10.00 tot 15.00 uur
Locatie: De Fok 10, Schagen

Kun je er dit weekend niet bij zijn, maar wil je toch graag eens kennis maken met onze collectie? Bekijk dan op welke events Huka nog meer aanwezig. Het is tevens mogelijk om een afspraak te maken bij de dichtstbijzijnde Huka dealer of bij jou thuis! Een bezoek in ons Experience center in Oldenzaal is ook mogelijk. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 voor meer informatie of e-mail ons via info@huka.nl.

 

Ga naar events

 

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs