Events | 16-01-2024

Senioren Expo: 16 januari t/m 21 januari

Senioren Expo veldhoven

Van dinsdag 16 januari tot en met zondag 21 januari 2024 staat Huka samen met dealer Roll-on Mobility Care op de Senioren Expo in Veldhoven. Op deze beurs tref je onder andere 150 exposanten, workshops, proeverijen, optredens en modeshows. Huka en Roll-on tref je op stand D1 tegenover de KBO-PCOB. Tijdens het event kan je bij ons kennismaken met de verschillende modellen driewielfietsen. Ook kan je onze nieuwste aanwinst bekijken: de duofiets Orthros. Kortom het belooft een leuk event te worden!

Bekijk onze fietscollectie

Heb je interesse om langs te komen? Download dan hier jouw kortingscoupon, zodat je voordelig de Senioren Expo kan bezoeken.

  • Data: 16 t/m 21 januari.
  • Tijd: elke dag van 10.00 tot 17.00 uur.
  • Locatie: NH Conference Centre Koningshof: Locht 117 in Veldhoven.
  • Toegang: € 15,-. Op vertoon van kortingsbon € 10,-.

Senioren Expo

Is het voor jou niet mogelijk om aanwezig te zijn tijdens de Senioren Expo? Bekijk dan op welke events Huka nog meer aanwezig is of bekijk de mogelijkheden via deze link. Het is tevens mogelijk om een afspraak te maken bij de dichtstbijzijnde Huka dealer of bij jou thuis! Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 voor meer informatie of e-mail ons via info@huka.nl.

Ga naar events

 

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs