Nieuws |

Achter de schermen: Jos Gortemaker

De mensen die voor Huka werken; wie zijn dat eigenlijk? Hoe dragen zij op hun eigen manier bij aan de organisatie, met hun persoonlijke kwaliteiten en manier van werken? Eens in de zoveel tijd spreken we iemand achter de schermen. Deze keer is dat Jos Gortemaker (53) uit Hengelo die fanatiek mountainbiker is. Als kind aan huis heeft hij verschillende functies uitgeoefend bij Huka. Inmiddels is hij alweer jaren actief als medewerker sales support. Als je Huka belt krijg je Jos regelmatig aan de telefoon.

Van kinderrevalidatie specialist naar aangepaste fiets specialist

Jos begon zijn carrière bij Huka als vakantiemedewerker. Na een uitstapje te hebben gemaakt van 14 maanden in de militaire dienst, is Jos altijd verknocht geweest aan Huka. Hij startte als poedercoater, vervolgens werkte hij bij de expeditie/ magazijn, switchte naar het logistiek management en inmiddels is hij alweer jaren actief op de afdeling sales support. “Als ik terugkijk op 32 jaar Huka dan heeft de organisatie enorme ontwikkelingen doorgemaakt. De switch van kinderrevalidatie specialist naar aangepaste fiets specialist, sluit goed aan bij mijn passie. Als fanatiek fietser fascineert mij de techniek en de ontwikkeling van nieuwe fietsen”.

Jos Gortemaker: “We kunnen ver gaan in de wensen van onze klanten”

“Als sales supporter heb ik contact met klanten op allerlei niveau’s. We ondersteunen onze klanten met reguliere aanvragen, orders etc. Daarnaast vertalen we specifieke vragen naar de mogelijkheden die Huka kan bieden op het gebied van mobiliteit. Doordat we een breed pakket hebben aan producten, waarbij we verschillende opties en accessoires kunnen aanbieden, zijn we in staat ver te gaan in de wensen van onze klanten. Dit doen we zowel op nationaal- als internationaal niveau. Denk hierbij aan partners waarmee we samenwerken in Engeland, Scandinavië, Verenigde Staten en Qatar”.

Aansluiting vinden bij de reguliere fietswereld

“Huka als organisatie blijft interessant doordat we mobiliteitsproducten ontwikkelen en maken die voor mensen een verbetering van leven geven. Inmiddels hebben we meer dan tienduizenden mensen mobieler gemaakt met onze producten. Dat geeft mij een trots gevoel! Het mooie is ook dat we heel vaak mensen meer kunnen bieden, dan dat ze voor ogen hadden gehouden. Doordat we intern een goede mix hebben van collega’s, weten we mekaar aan te vullen. Extra leuk maakt ons werk, dat Huka actief is om steeds meer aansluiting te krijgen met haar producten op de reguliere fietswereld. Daar wordt ons product nog interessanter van!”

Terug naar nieuwsoverzicht

Jos Gortemaker

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs