Nieuws |

Blijf stabiel fietsen weken

Blijf stabiel fietsen weken

Wil je graag nog genieten van de mooie natuur tijdens de zachte herfstmaanden? En is het niet meer veilig en stabiel op een tweewielfiets? We nodigen je van harte uit om langs te komen tijdens de ‘blijf stabiel fiets middagen’ bij onze dealers die in oktober plaatsvinden. Tijdens deze middagen kan je vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur kennismaken met de moderne driewielfietsen van ons.

Ervaar & beleef de Huka fietsen

Naast de kennismaking in één van de showrooms is het ook mogelijk om de fietsen van Huka te ervaren tijdens een vrijblijvende proefrit. We vertellen je tijdens deze open middagen graag over de mogelijkheden. De koffie en het gebak staan klaar! ☕🍰
Ga naar de pagina events om te zien waar deze open middagen plaatsvinden.

Interessante actie

Tevens profiteer je tijdelijk van een leuke actie. Tijdens deze ‘Blijf stabiel fietsen weken’ ontvang je bij aankoop van een Huka fiets namelijk tot en met eind oktober € 200,- aan accessoires cadeau!🎁 Denk hierbij aan een bagage oplossing, achteruitkijkspiegel of andere accessoires naar wens! De uitzondering geldt op de aangepaste RAL kleuren, aandrijving, elektrische ondersteuning en beremming.

Wil je meer informatie ontvangen? We adviseren je graag! Neem voor meer informatie contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of e-mail ons via info@huka.nl.

Terug naar nieuws overzicht

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs