Nieuws |

Driewielfietsontdekdagen Fietsersbond 2024

driewielontdekdagen Fietsersbond 2024

Wil je driewielfietsen ontdekken en meer te weten komen over wat ze jou kunnen bieden? Is fietsen op een tweewieler niet meer stabiel, maar twijfel je over de overstap naar een driewielfiets? We nodigen je graag uit voor de ‘Driewielfietsontdekdagen’ van de Fietsersbond. Deze vinden dit jaar plaats op diverse locaties in Nederland. Tijdens deze dagen kun je kennismaken met de verschillende driewielfietsen van Huka en is het mogelijk om een proefrit te maken!

Geplande data

De ‘Driewielfiets Ontdekdagen 2024’ zijn gepland op de volgende data. Klik op de onderstaande locatie link hieronder voor meer informatie over deze dag. Er volgen nog wat locaties, die op dit moment nog niet bekend zijn, maar dat geven we tegen die tijd ook aan op onze Social Kanalen of op de website van de Fietsersbond.

Komen deze datums niet uit?

Is het voor jou niet mogelijk om op één van onderstaande data aanwezig te zijn? En wil je graag kennismaken met één van onze fietsen? Geen probleem! Wij verzorgen tevens gratis proefritten bij de rijwielhandel op locatie of bij jou thuis! Neem contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)541-572 472 voor meer informatie of e-mail ons via info@huka.nl.

Driewielfietsontdekdag Noardeast-Fryslan

Collectie Huka

Ben je benieuwd naar onze collectie driewielfietsen? Bekijk ze hier onder deze link. Heb je vragen over onze fietsen of wil je meer informatie ontvangen? Stuur ons gerust een bericht.
Dit initiatief is in samenwerkingen met onderstaande partijen.

                     

Terug naar nieuwsoverzicht

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs