Nieuws |

Driewielfietsparade door de stad

Huka driewielfietsparade

Veilig, comfortabel en stabiel fietsen op een tweewieler is helaas voor velen niet (meer) mogelijk. De driewielfiets kan dan een goede uitkomst zijn. Om te laten zien hoe dat eruit ziet, hoe dat voelt en welke mogelijkheden er zijn, organiseren we in samenwerking met een aantal regionale Huka dealers en de Driewielfietsenwijzer 12 driewielfietsparades in Nederland. 

Fietsen is niet altijd vanzelfsprekend

Als je ouder wordt,  is het gemak van het fietsen vaak niet meer vanzelfsprekend. Vooral als je al eens (bijna) gevallen bent, kan de onzekerheid groter worden. Ook kan je te maken hebben met  op- en afstapproblemen. De driewielfiets kan de uitkomst zijn, omdat deze zeer stabiel is en je niet omvalt. Je fietst zo snel of langzaam als je zelf wilt, want de fietssnelheid is geen bepalende factor meer. Veilig, ontspannen en comfortabel fietsen wordt mede hierdoor weer mogelijk. Onze driewielfiets ziet er heel modern en eigentijds uit en is er in verschillende kleuren. Je kiest de driewielfiets die bij je past en waar je je prettig bij voelt.

Ga naar driewielfiets collectie

Driewielfietsparades die op de planning staan

Datum Locatie Informatie & proeffiets locatie Dealer
Vrijdag 8 april Enschede Veldhoflanden 15
(winkelcentrum Stroink)
Falagro
Vrijdag 15 april Schagen Sportservice Schagen: Zuiderweg 2 Zorgoutlet de Betue
Vrijdag 29 april Hoogeveen Treant, locatie Weidesteyn (Dr. G.H. Amshoffweg 4) Ellerie Tweewielers
Donderdag 12 mei Groningen Winkelcentrum Paddepoel t.h.v. textielwinkel Zeeman op het grote middenplein (Eikenlaan 330 te Groningen) Jaheko
Vrijdag 10 juni Zwolle Rembrandtlaan 70 Gait Rigter
Vrijdag 17 juni Zevenaar Muldershof Doornbikes
Donderdag 1 september Veendam Van Stolbergweg 2
Meijer Fietsen
Donderdag 6 oktober Heerenveen Geerts Willigenplein 3
Profile Chris Jacobs

Waar gaat de driewielfietsparade langs?

De driewielfietsparade gaat langs verschillende locaties in en rondom de stad waar de driewielfietsparade plaatsvindt. Op deze manier komen verschillende inwoners van deze stad in aanraking met de verschillende modellen driewielfietsen. Heb je een Huka fiets en wil je graag aansluiten bij één van de parades? We heten je van harte welkom! Stuur een bericht naar Louise via info@huka.nl, zodat we weten dat je komt. De driewielfietsparade vindt in elke stad plaats van 13.00 uur tot 15.00 uur.

En daarna? Proeffietsen

Na de driewielfietsparade heb je op een centrale locatie in de stad of bij de Huka dealer in de buurt zelf de mogelijkheid om de verschillende modellen driewielfietsen uit te proberen. Dat kan van 15.00 uur tot 17.00 uur in elke stad waar op dat moment de driewielfietsparade plaatsvindt. Daarnaast kun je ook alle informatie krijgen over de mogelijkheden van het veilig fietsen ná een tweewieler en geven we je graag tips.

Terug naar nieuwsoverzicht

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs