Nieuws |

Achter de schermen: Murat Sinasi

Murat Sinasi

De mensen die voor Huka werken; wie zijn dat eigenlijk? Hoe dragen zij op hun eigen manier bij aan de organisatie, met hun persoonlijke kwaliteiten en manier van werken? Eens in de zoveel tijd spreken we iemand achter de schermen. Deze keer is dat Murat Sinasi (38). Murat wilde met zijn handen gaan werken, na jaren te hebben gewerkt als technisch verkoper. Een jaar geleden kwam hij bij Huka terecht. Inmiddels heeft hij zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van de rolstoelfiets Duet.

Van administrateur naar monteur

Met zijn administratieve diploma op zak ging hij kortdurend aan de slag in de productie bij een deurenfabriek in Haaksbergen. Op een gegeven moment werd hij gevraagd als technisch verkoper aan de slag te gaan bij een onderdelenwinkel. “Dit was een behoorlijke switch. Bij deze functie als technisch verkoper kwam ik, voor de serviceverlening van onze vaste klanten, ook in aanraking met de montage. Hierbij kan je denken aan een band plakken, ketting repareren, lampje vervangen et cetera. Op gegeven moment merkte ik aan mezelf dat ik snakte naar meer. Ik wou de productie wéér in en schreef me in bij een uitzendbureau. Het lastige was dat ik geen diploma’s had. Gelukkig gaf Huka mij de kans”.

Met de hand opbouwen van A t/m Z

“Ik ben aangenomen om de rolstoelfiets Diaz te produceren en te monteren. Dit is een fiets die speciaal ontwikkeld wordt in combinatie met een rolstoel. We maken de rolstoelfiets in twee uitvoering die geschikt zijn voor volwassenen en kinderen. Alles wordt hierbij met de hand opgebouwd van A t/m Z. Maar is het extra druk bij de montage van andere Huka producten zoals de tandem Copilot of de rolstoelscooter Pendel, dan werk ik daar aan mee. Het afgelopen jaar heb ik dan ook enorm veel geleerd. Het meest dankbare vind ik dat je weet dat de eindgebruiker er veel plezier van zal hebben”.

Ga naar alle Rolstoelfietsen

Ga naar de Rolstolfiets Diaz

Piratenzender, patatmiddag & een biertje

“Wat mij opviel, toen ik bij Huka kwam werken, is dat niemand beroerd is om je te helpen. Denk bijvoorbeeld aan een moment als je even wilt sparren met een collega als er een specifieke aanpassing op de rolstoelfiets gemaakt dient te worden. Deze manier van samenwerken werkt voor mij enorm prettig. Daarnaast is de werksfeer goed. Elke dag ga ik met een lach naar mijn werk toe. Zoals vandaag staat de piratenzender aan. Als je zin hebt om te zingen, zing je gezellig mee. Niemand kijkt hier van op. Daarnaast luiden we ons weekend in met de patatmiddag en een biertje aan het einde van de werkdag. Ik hoop de komende tijd nog veel te leren bij Huka en mijn steentje bij te dragen. Ik zou tevens graag nog méér productkennis wilen opdoen bij de montage van andere fietsen, zodat ik breder inzetbaar wordt”.

Terug naar nieuwsoverzicht

Murat Sinasi

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs