Maak kennis met de collectie
Tandem Copilot 3 Stabiel met drie wielen
 • Uiterst stabiel door de twee wielen voor. Ook voor beweeglijke bijrijders.
 • Verkrijgbaar met- en zonder elektro ondersteuning (Bafang) in twee modellen: begeleider-kind (24”) & begeleider-volwassene (26”).
De voordelen

Voordelen fiets tandem

De driewieltandem Copilot 3 biedt extra stabiliteit en veiligheid tijdens het fietsen dankzij de drie wielen. Een ideale basis wanneer de passagier beweeglijk is of een verminderd evenwichtsgevoel heeft. De belangrijkste voordelen van de Dutch Design Copilot 3 zetten we voor je op een rij:

 • De twee wielen van de driewieltandem zit aan de voorzijde. Dit is een bewuste keuze, omdat zodoende de stabiliteit zich op de positie bevindt waar die benodigd is. Tevens heb je als bestuurder altijd goed zicht op het breedste gedeelte en de passagier.
 • De Copilot 3 driewieltandem van Huka is licht fietsend en eenvoudig wendbaar.
 • De passagier zit aan de voorzijde en ervaart de meeste fietsbeleving. De begeleider heeft de meeste controle vanwege het zicht op de passagier, het verkeer en de twee wielen aan de voorzijde.
 • Het voorframe is afneembaar en kantelbaar. Indien de passagier moeite heeft met op- en af kan stappen kan het wenselijk zijn om hier gebruik van te maken. Tevens is het mogelijk om, mede door deze functionaliteit, de tandem driewieler gemakkelijker op te bergen.
 • Wil je de 3 wiel tandem gebruiken met jouw zoon of dochter? Doordat het voorframe afneembaar is, heb je de mogelijkheid om op de langere termijn het voorframe te vervangen door een groter frame. Meegroeien op de fiets wordt zodoende een stuk gemakkelijker!

Ga naar Copilot 3

Klantervaringen
Van Santiago de Compostella tot een groot fietsavontuur van Bangkok naar Singapore. Niets was René en..
Veelgestelde vragen

Kom meer te weten over de Driewieltandem

Configureer

Maak jouw driewieltandem persoonlijk

Doordat de driewieltandem is samen te stellen met diverse onderdelen en accessoires, ben je in staat om de tandem fiets passend te maken voor jullie situatie. Hierbij kan je denken aan:

 • De mogelijkheid om de passagier actief, passief of niet mee te laten trappen. Dit is een zinvolle functionaliteit wanneer de passagier een minder goede conditie heeft en je diegene toch wilt stimuleren om (gedeeltelijk) te laten fietsen.
 • Laat jullie driewieltandem met elektrische ondersteuning uitvoeren wanneer je extra ondersteuning wenst tijdens het fietsen. De driewieltandem met trapondersteuning van Huka heeft standaard een grote actieradius, dankzij de grote accu capaciteit.
 • Voetondersteuning mogelijkheden zoals voetbakjes, balanspedalen of crankverkorters, waarbij je de mogelijkheid hebt om de afstand van het pedaal tot aan het zadel te verkorten met maximaal 5 cm.
 • Maakt de passagier doorgaans gebruik van een wandelstok? Laat dan jouw driewieltandem Copilot 3 uitvoeren met een stokhouder, waarbij je gemakkelijk de wandelstok meeneemt onderweg.
 • Laat de tandem met 3 wielen coaten in jullie gewenste RAL kleur. Je hebt de mogelijkheid uit diverse kleuren in een matte, zijdeglas of hoogglans afwerking. Denk hierbij aan de lievelingskleur van je dochter of zoon of de huisstijlkleur van jullie organisatie.
 • Voer de Copilot 3 uit met diverse accessoires zoals een achteruitkijkspiegel, rugsteun of anti-kiepwiel.

Is jouw gewenste behoefte niet benoemt? Neem dan contact met ons op, zodat we je een passend advies kunnen geven op basis van de diverse mogelijkheden die we kunnen aanbieden. Of configureer jouw gewenste driewieltandem via de configurator op onze website.

Configureer de Copilot 3

Wil je de driewieltandem vrijblijvend ervaren?

Overweeg je om een driewieltandem aan te schaffen en wil je de Copilot 3 vrijblijvend ervaren? Een gratis proefrit is eenvoudig gemaakt! Dit kan bij ons Experience center in Oldenzaal waar je de complete collectie van Huka aantreft. Maak je liever een proefrit dichter bij huis? Ga dan naar jouw dichtstbijzijnde Huka dealer in jouw omgeving of bij jullie thuis. We vertellen je graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of stuur ons een e-mail via info@huka.nl.

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier