Bano Life Noorwegen

Bano Life

Bano Life uit Noorwegen is opgericht in 1999. We hebben al meer als 20 jaar ervaring in het adviseren en verkopen van fietsen voor mensen die niet meer op een tweewieler kunnen fietsen. En zijn daarom ook trotse dealer van Huka. We hebben 26 toegewijde medewerkers die elke dag hard werken om onze klanten een glimlach te bezorgen. Ons team bestaat uit zeer bekwame therapeuten, fietstechnici en andere relevante professionals om de beste oplossing te vinden voor elke individuele behoefte. 

We zijn gevestigd in Langhus net buiten Oslo en hebben grote faciliteiten met de mogelijkheid om fietsen te bekijken en uit te proberen. Daarnaast hebben we ook medewerkers in de volgende steden: Tønsberg, Stavanger, Bergen, Trondheim, Bodø en Gjøvik. Wij zijn een trotse Huka dealer, en bij ons is de Huka driewieler Cortes beschikbaar om te testen.

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek

Bano Life heeft medewerkers in heel Noorwegen, wat betekent dat we het hele land bestrijken, ongeacht waar je woont. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat u een goede ervaring krijgt met kwaliteitsproducten geleverd door competente medewerkers. Met speciaal aangepaste hulpmiddelen willen we het verschil maken in het dagelijks leven voor kinderen, jongeren en volwassenen met verschillende functieniveaus.

Bezoekadres: Berghagan 7, Port 11, 1405 Langhus, Noorwegen
Telefoonnummer: +47 64 91 80 60 
E-mail:post@banolife.com

Bardum AS Noorwegen

Openingstijden Bano Life Noorwegen

Maandag 8.00 uur tot 16.00 uur
Dinsdag 8.00 uur tot 16.00 uur
Woensdag 8.00 uur tot 16.00 uur
Donderdag 8.00 uur tot 16.00 uur
Vrijdag 8.00 uur tot 16.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Ga terug naar overzicht verkooppunten