Bike Totaal van der Wekken - Service dealer - Huka

Bike Totaal van der Wekken

Service locatie

Zoek je naar een service dealer van Huka in de omgeving van Emmeloord? Of verblijf je in de buurt van Emmeloord en wil je graag dat aan jouw Huka fiets service wordt verleend? In Emmeloord is fietsenwinkel Bike Totaal van der Wekken gevestigd. De monteurs kunnen je ondersteunen met de reparatie van jouw Huka fiets. Daarnaast kan Bike Totaal van der Wekken je ondersteunen met het periodieke onderhoud. We adviseren je om ieder jaar een onderhoudsbeurt te plannen bij jouw dichtstbijzijnde dealer, zoals beschreven in de gebruikershandleiding.

Ben je je aan het oriënteren en wil je graag geadviseerd worden over een nieuwe Huka fiets? Of heb je jouw Huka fiets aangeschaft bij een showroom locatie en wil je graag service laten verlenen aan jouw Huka fiets? Dan adviseren we je om naar een showroom locatie te gaan bij jou in de buurt. Het overzicht van de showroom locaties tref je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren. Indien je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente dan is de dealer die jouw fiets geleverd heeft het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Informatie over Bike Totaal van der Wekken in Emmeloord

“Sinds 1963 is Bike Totaal van der Wekken gevestigd in Emmeloord aan de Lange Nering, hartje centrum. Ons team bestaat uit ervaren medewerkers die al lang bij ons in dienst zijn. We zijn betrokken en oplossingsgericht naar de klant toe. We zijn pas blij als de klant met een glimlach vertrekt”,  aldus Bike Totaal van der Wekken in Emmeloord.

Bezoekadres: Lange Nering 96, 8302 EE Emmeloord
Telefoonnummer: 0527-612 726
E-Mail: info@biketotaalvanderwekken.nl

Openingstijden Bike Totaal van der Wekken

Maandag 8.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 8.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!