De Fietsenmaker

De fietsenmaker apeldoorn

Sinds 2000 is De Fietsenmaker een specialist op gebied van fietsen in Apeldoorn. Huka hebben ze daarbij toegevoegd aan de collectie. “De fietsen van Huka zitten technisch goed in elkaar”, aldus Paul van Jaarsveld, mede-eigenaar bij De Fietsenmaker. 

Paul van Jaarsveld, De Fietsenmaker, aan het woord

“We zijn begonnen als kleine fietsenzaak in een winkelcentrum in Apeldoorn. Inmiddels zijn we zoveel gegroeid dat we zijn verhuisd naar een ruimte die twee keer zo groot is! De vraag steeg naar driewielfietsen en zodoende hebben we de Huka Cortes aan de collectie toegevoegd. De samenwerking met Huka ervaren we als prettig en het zijn goede fietsen! Bij een proefrit op een driewielfiets helpen we graag en geven we uitleg. Er zijn uitgebreide mogelijkheden om een Huka fiets te testen op ons terrein. Ook voor een servicebeurt kun je gemakkelijk met jouw Huka de werkplaats in fietsen. We bieden ook de mogelijkheid om de Huka fiets te brengen en te halen als dat nodig is.”

“We kunnen met trots zeggen dat we een fietsspeciaalzaak zijn met de nadruk op e-bikes. Als je in Apeldoorn vraagt naar een fietsenwinkel dan kom je ongetwijfeld bij ons terecht. We geven uitgebreid advies over welke Huka het beste bij je past. Er zijn mogelijkheden om een andere Huka fiets naar de showroom te halen.”

Kom langs voor een proefrit!

“Kom gerust langs voor een proefrit op een Huka fiets bij De Fietsenwinkel in de omgeving Apeldoorn, Gelderland. In onze showroom staat de Huka Cortes klaar om te worden ervaren. Wil je een proefrit op een ander model van Huka? Met behulp van Huka regelen we dat de fiets naar de showroom komt of bij je thuis komt”,  aldus Paul van Jaarsveld.

Bezoekadres: Kanaal Zuid 72A, 7332 BC Apeldoorn
Telefoonnummer: 055–533 8801
E-mail: info@defietsenmaker.com

Openingstijden fietsenwinkel De Fietsenmaker in Apeldoorn

Maandag gesloten
Dinsdag 8.30 uur tot 17.30 uur
Woensdag 8.30 uur tot 17.30 uur
Donderdag 8.30 uur tot 17.30 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 17.30 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 16.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar overzicht verkooppunten