Einzelrad

Al enkele jaren is ons motto: “Fietsen voor unieke mensen”. Bij Einzelrad in Duitsland ligt de focus op bakfietsen en speciale fietsen. Met de speciale fietsen van Huka kunnen zelfs mensen die niet meer op een “normale” fiets kunnen rijden, comfortabel fietsen. In onze winkel hebben we de Huka Cortes en City modellen klaarstaan om te testen.

Rüdiger Hof, eigenaar Einzelrad aan het woord,

“Wij zijn een kleine, maar zeer gespecialiseerde fietsenwinkel. Ons doel is om mobiliteitsoplossingen te bieden die op maat zijn gemaakt voor onze klanten. Daarom staat maatwerk centraal in ons aanbod. Huka fietsen passen daarom perfect in ons assortiment. We kunnen ze samenstellen zodat ze helemaal aan uw wensen voldoen, en we helpen u graag daarbij.”

“Fietsen voor unieke mensen”

We hebben de Huka Cortes en City modellen in de winkel, zodat u een proefrit kunt maken. Mocht u interesse hebben, dan kunt u bij ons ook terecht voor andere modellen.

Kom langs, test onze fietsen en laat u uitgebreid adviseren.

Neem contact met ons op zodat we samen de fiets kunnen vinden die u het beste ondersteunt in uw dagelijks leven en uw mobiliteit waarborgt.

Bezoekadres: Einzelrad, Cargobikes & Spezialräder, Freiburger Strasse 100 – 79576 Weil am Rhein, Duitsland.
Telefoon: +49 (0)178 899 4434
E-mail: info@einzelrad.de

 

Openingstijden Einzelrad

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag  15.00 uur tot 18.30 uur – ’s morgens op afspraak)
Donderdag  15.00 uur tot 18.30 uur – ’s morgens op afspraak)
Vrijdag  9.00 uur tot 12.30 uur – 15.00 uur tot 18.30 uur
Zaterdag  9.00 uur tot 14.00 uur

 

Ga terug naar overzicht verkooppunten