Fietshemel

Fietshemel

“Sinds 8 jaar is Fietshemel expert op het gebied van driewielfietsen. We kregen steeds meer vraag naar driewielfietsen voor volwassenen en er was hier in de regio een tekort aan specialisten. Wij gingen de samenwerking aan met Huka en sindsdien hebben we veel ervaring opgedaan op gebied van driewielfietsen”, aldus Hamed.

Hamed, eigenaar bij Fietsenwinkel Fietshemel aan het woord

“Iedereen die bij ons een fiets komt uitzoeken geven we de tijd en begeleiding die ze nodig hebben. Klanten kunnen zelfs meerdere proefritjes maken als ze willen. We geven vooraf vaak een half uurtje fietsles, zodat je goed kan wennen aan een driewielfiets. Tenzij je al bekend bent met een driewielfiets, want ook deze klanten krijgen we. Deze mensen zijn dan weer op zoek naar een nieuwer model, omdat ze graag een keer iets anders willen of een andere behoefte hebben, aldus Hamed.”

“Na aanschaf van jouw Huka fiets kunnen we ook reparaties aan huis verlenen. De service staat op nummer 1 bij ons. Sommige ouderen zijn angstig om op een driewielfiets te stappen, doordat ze een (lange) tijd niet meer gefietst hebben. Wij bieden ze mentale steun, nemen de tijd en voorzien ze van instructies om ze behendig te laten worden met de driewielfiets. We dragen graag een steentje bij om iemand een tweede kans te geven op de fiets en weer mobiel te laten worden, aldus Hamed.”

Maak een proefrit bij onze fietsenwinkel in de omgeving van Amsterdam, Purmerend, Weesp & Purmer

“Maak gerust een afspraak om te komen kijken naar een driewielfiets. We nemen graag de tijd voor je om een passend advies te geven. Ben je op zoek naar een fietsenwinkel in de omgeving van Amsterdam, Purmerend, Weesp en Purmer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze showroom staan de driewielfiets modellen Cortes, Vasco en City waarop je een proefrit kunt maken. Geen probleem. Wij zorgen er in samenwerking met Huka voor dat dit model vervolgens te zien is in onze showroom. We betekenen graag iets voor je, aldus Hamed.”

Bezoekadres: Ambachtstraat 3, 1135 GG Edam
Telefoonnummer: 020-89 320 12
Mobiel: 06-28 189 182
E-mail: info@fietshemel.nl

Openingstijden Fietsenwinkel Fietshemel

Maandag 09.30 uur tot 17.00 uur
Dinsdag 09.30 uur tot 17.00 uur
Woensdag 09.30 uur tot 17.00 uur
Donderdag 09.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag 09.30 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 09.30 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten