Anjo Jager Fietsen

Fietsenwinkel Anjo Jager Assen

“We willen niet alleen een fiets verkopen, maar ook het fietsplezier laten ervaren bij de eindgebruiker. Dat vinden wij belangrijk vanuit fietsenwinkel Anjo Jager Assen. We denken met de klant mee als ze voor een driewielfiets komen kijken. Een proefrit op een Cortes of een Vasco is geen probleem, die zitten standaard in ons assortiment. Alle andere fietsen van Huka kunnen we ook laten komen voor een proefrit. Zo hebben we de duofiets Othros al eens naar onze showroom gehaald, aldus Anjo Jager.”

Anjo Jager, oprichter bij fietsenwinkel Anjo Jager Assen aan het woord

“We hebben hier alle ruimte om een proefrit te maken op een Huka en we geven iedereen daar ook de tijd voor. We kunnen ook altijd iemand beschikbaar stellen voor driewielfietsles. Ook voor reparaties kun je bij onze werkplaats terecht, het kloppende hart van ons bedrijf. Fietsen halen en brengen hoort vanzelfsprekend bij onze service. Hebben we meer tijd nodig om de fiets te onderhouden? Dan zorgen we dat onze klanten mobiel blijven met bijvoorbeeld een leenfiets. Niets is te gek eigenlijk. Het liefst zien we klanten tevreden wegfietsen, zodat ze met een blij en gelukkig gevoel mobiel zijn. Niet alleen vakkennis is belangrijk binnen onze fietsenwinkel. We stellen ook graag mensen op hun gemak. Eerst even een rustig koffie- of theemomentje in onze koffiecorner mag altijd en vinden we ook gezellig, aldus Anjo Jager.”

Op zoek naar een fietsenwinkel in de omgeving van Norg en Assen?

“Je kan vrijblijvend binnen komen lopen voor een vrijblijvend adviesgesprek of proefrit op een Huka fiets. Ben je op zoek naar een fietsenwinkel in de omgeving van Norg en Assen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We denken graag met je mee en staan klaar met vakkundig advies. Met koffie of thee uit de koffiecorner natuurlijk, aldus Anjo Jager!”

Bezoekadres: Zendmastweg 1, 9405 CD Assen
Telefoonnummer: 053-740 0530
E-mail: info@anjojagerfietsen.nl

Openingstijden Fietsenwinkel Anjo Jager Assen

Maandag gesloten
Dinsdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 8.00 uur tot 20.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar overzicht verkooppunten