Jaheko Bedum

Jaheko

In 2006 begonnen Henri Kooistra en zijn vader Jan Kooistra met fietsenwinkel Jaheko Bedum. “Sinds 2021 zijn we de samenwerking aangegaan met Huka, omdat de vraag naar driewielfietsen in de regio steeds groter werd. We zijn heel erg tevreden over de kwaliteit van de Huka fietsen. Het zijn gewoon mooie fietsen!” Aldus Henri Kooistra, mede-eigenaar bij fietsenwinkel Jaheko Bedum.

Henri Kooistra, mede-eigenaar bij Jaheko Bedum, aan het woord

“Fietsen is absoluut een passie van me, daarom ben ik ook samen met mijn vader fietsenwinkel Jaheko Bedum begonnen. Door onze jarenlange ervaring en technische kennis kunnen we iedereen goed adviseren en weten we welke Huka bij je past. We hebben in de showroom de Huka fietsen Vasco en Cortes klaarstaan voor een proefrit. Er is hier genoeg ruimte om de fietsen uit te proberen! De samenwerking met Huka zijn we heel tevreden over. Alles wordt goed geregeld en ze nemen altijd de tijd om samen te kijken naar een oplossing op maat.”

“Service is het allerbelangrijkste bij ons. We luisteren naar de klant. Soms moeten mensen wennen aan het fietsen op een driewielfiets en dan begeleiden we ze. We lopen graag met ze mee tijdens een proefrit. We hebben een professionele werkplaats voor onderhoudsbeurten aan jouw Huka. Laatst kwam er iemand een Huka driewielfiets brengen voor een onderhoudsbeurt. Vervolgens heb ik hem naar huis gebracht. want hij was op zijn Huka komen fietsen. Halen en brengen van de fiets voor onderhoud doen we ook! We proberen echt een stukje beleving te creĆ«ren en dat stapje extra te zetten voor onze klanten”, aldus Henri Kooistra.

Maak een proefrit bij onze fietsenwinkel in de omgeving Groningen – Bedum

“Maak een afspraak voor een proefrit bij onze fietsenwinkel in de omgeving Groningen – Bedum. Een van onze experts kan dan de tijd voor je nemen om je daarbij uitgebreid en vrijblijvend advies te geven. De Huka Vasco en Cortes hebben we standaard ter beschikking voor een proefrit. Als je een proefrit wil maken op een ander Huka, is dat ook mogelijk. In samenwerking met Huka laten we de fiets naar keuze brengen naar onze showroom of zelfs bij jou thuis!”

Bezoekadres: Industrieweg 2A, 9781 AC Bedum
Telefoonnummer: 050-3014731
E-mail: info@jahekobedum.nl

Openingstijden fietsenwinkel Jaheko (fietsenwinkel omgeving Groningen – Bedum)

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten