Mobiliteitswereld Sittard

Mobiliteitswereld Sittard

Mobiliteitswereld in Sittard is de grootste hulpmiddelenwinkel van de Euregio. Door ons enorme aanbod slaag je bij ons altijd! Een onderdeel van ons assortiment zijn de Huka driewielfietsen. Hiervan hebben wij altijd de volgende modellen klaar staan voor een proefrit: Huka driewieler City, elektrische driewielfiets Vasco, driewielfiets Cortes en de Duofiets Orthros. Wij geven pech-onderweg-service door heel Nederland binnen 30 minuten. Gratis thuisbezorgd is bij ons standaard”, aldus Vincent Snijders van Mobilteitswereld.

Vincent Snijders, eigenaar Mobiliteitswereld Sittard aan het woord

“Mobiliteitswereld in Sittard is gespecialiseerd in hulpmiddelen en producten voor senioren en mensen met een beperking. Hierbij kun je denken aan scootmobielen, rollators, rolstoelen, bedden, sta-op stoelen en ga zo maar door. Daarbij hoort natuurlijk ook de driewielfiets. Ben je niet meer zeker op de gewone fiets dan is een Huka driewielfiets misschien wel de oplossing voor je. Door onze jarenlange ervaring in de hulpmiddelen branche zijn wij de perfecte partij om een driewielfiets te testen en te bekijken. Bij ons kun je binnen proefrijden, maar ook buiten. Onze winkel heeft een vloeroppervlakte van ruim 700m2. Dit is zeer uniek te noemen. Wij zijn gewend om met de doelgroep om te gaan en nemen dan ook alle tijd voor iedereen. Uiteraard staat er altijd een lekker kopje koffie klaar.”

“Koop je bij ons een fiets dan wordt deze altijd gratis thuisbezorgd. En achteraf kosten, zoals afleverkosten kennen wij niet! Heeft je fiets onderhoud of een reparatie nodig dan wordt deze altijd gratis opgehaald! Wij beschikken over een grote professionele werkplaats met de juiste monteurs. Hierdoor kunnen wij eenvoudig zelf alle aanpassingen aan je fiets maken mocht dit nodig zijn. Anders dan standaard fietswinkels zijn wij helemaal gespecialiseerd in driewielfietsen, waardoor wij u de beste service kunnen bieden.”

Ben je geïnteresseerd in een Huka fiets? Kom langs bij onze fietsenwinkel in Sittard, Limburg Nederland

“Ben je geïnteresseerd in een driewielfiets van Huka dan kun je bij ons zonder afspraak terecht bij onze fietsenwinkel in Sittard, Limburg Nederland. Heb je liever een afspraak, neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Kom je liever alleen winkelen zonder dat er andere klanten aanwezig zijn? Dat kan. Wij werken buiten openingsuren op afspraak. Dit kan bijvoorbeeld tussen 09.00 uur en 10.00 uur.”

Bezoekadres: Rijksweg Zuid 212, 6134 AG Sittard
Telefoonnummer: 046-7820552
E-Mail: info@mobiliteitswereld.com

Openingstijden Mobiliteitswereld fietsenwinkel Sittard, Limburg Nederland

Maandag 10.00 uur tot 17.00 uur
Dinsdag 10.00 uur tot 17.00 uur
Woensdag 10.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag 10.00 uur tot 17.00 uur
Vrijdag 10.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 10.00 uur tot 16.00 uur
Zondag gesloten

 

Mobiliteitswereld Sittard

Terug naar overzicht verkooppunten