Helan Zorgwinkel

Helan Zorgwinkel

“Ben je op zoek naar een mobiliteitsspecialist in België? Bij Helan Zorgwinkel in Wilrijk kun je terecht voor diverse hulpmiddelen waarmee je weer mobiel(er) door het leven kunt. We hebben een uitgebreid assortiment hulpmiddelen waaronder de driewielfietsen van Huka. We hebben dan ook Huka Cortes en City beschikbaar. We komen ook graag persoonlijk langs zodat je deze kunt uitproberen in je vertrouwde omgeving.” vertelt Steven van Helan Zorgwinkel.

Steven van Helan Zorgwinkel aan het woord,

“Bij Helan Zorgwinkel onderscheiden we ons door de specialisatie in driewielfietsen van Huka, een gerenommeerd merk op het gebied van driewielfietsen. We bieden een uitgebreid assortiment van deze hoogwaardige driewielfietsen aan, die speciaal zijn ontworpen voor mensen met mobiliteitsproblemen. Daarnaast hechten we veel waarde aan service en kwaliteit. Onze verstrekkers zijn beschikbaar om aan huis de fietsen te laten testen, zodat onze klanten de fietsen in hun eigen omgeving kunnen uitproberen. We streven ernaar om onze klanten de beste ervaring te bieden, zowel in termen van productkwaliteit als klantenservice. Bovendien zijn er veel mogelijkheden beschikbaar om de driewielfietsen aan te passen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Onze experts staan klaar om advies te geven en eventuele vragen of problemen op te lossen. Service en kwaliteit zijn bij ons groot belang dus helpen we je graag daar waar nodig.

Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek

Wij hechten veel waarde aan comfort en tevredenheid, daarom bieden wij de mogelijkheid om de fietsen in je eigen vertrouwde omgeving uit te proberen. We komen daarom ook graag bij je langs en zoeken zo samen naar de perfecte oplossing voor de benodigde mobiliteitsbehoefte. Samen met onze deskundige adviseurs komen we altijd tot een passende oplossing.

Bezoekadres: Boomsesteenweg 5, 2610 Antwerpen, België
Telefoonnummer: +32 (0)22 18 22 22

Helan Zorgwinkel

Openingstijden Helan Zorgwinkel

Maandag 13.30 uur tot 16.30 uur (09.00 uur tot 12.30 op afspraak)
Dinsdag 13.30 uur tot 16.30 uur (09.00 uur tot 12.30 op afspraak)
Woensdag 13.30 uur tot 16.30 uur (09.00 uur tot 12.30 op afspraak)
Donderdag 10.00 uur tot 12.30 uur – 13.30 tot 16.30 uur
Vrijdag alleen op afspraak tussen 09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Ga terug naar overzicht verkooppunten