Spijkerman Haarle

Spijkerman Haarle is een gevarieerd bedrijf met o.a. een tankstation, cadeaushop, tweewielers en revalidatiemiddelen. Wij hebben nauw contact met gemeentes en zorginstellingen bij ons in de buurt. Waardoor wij ons de afgelopen jaren hebben  ontwikkeld tot een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van diverse revalidatiemiddelen. Wij zijn te vinden in Haarle gemeente Hellendoorn. De elektrische driewieler Vasco en de Cortes vind je bij ons in de showroom. Mocht je op zoek zijn naar een andere Huka fiets, dan kunnen wij daar voor zorgen.

Denk hierbij aan de driewieler City of de (elektrische) duofiets Orthros. Het is tevens mogelijk om een proefrit te maken bij ons op locatie, bij jou thuis of bij Huka in de showroom. We vertellen je graag over de mogelijkheden.

Jos te Riele, eigenaar, Spijkerman Haarle aan het woord

“Wij zijn begonnen als een rijwielzaak met tweewielers. Al snel merkte we dat er steeds meer vraag was naar revalidatiemiddelen. Zo zijn we begonnen met een paar scootmobielen en zijn we gegroeid tot één van de grootste spelers uit de regio. Ook gemeentes weten dat wij een groot assortiment hebben, waardoor we regelmatig mensen doorgestuurd krijgen. Het feit dat veel mensen bij ons slagen komt met name door het grote assortiment en onze praktijk ervaring. De service is belangrijk en vooral bij de mensen die genoodzaakt zijn om een revalidatiemiddel te moeten aanschaffen. Door onze service bus is het bijvoorbeeld mogelijk dat we bij de klant langsgaan als er ondersteuning nodig is voor het desbetreffende product.

Kom je proefrijden bij onze fietsenwinkel in de omgeving Nijverdal en Raalte?

We maken graag tijd voor je. Ook is het mogelijk om een gratis proefrit te maken bij onze fietsenwinkel in de omgeving van Nijverdal, Raalte en Haarle. Je bent van harte welkom!

Bezoekadres: Poggenbeltweg 17 , 7448 PL te Haarle
Telefoonnummer: 0548-595082
E-Mail: info@spijkerman-haarle.nl

Openingstijden Spijkerman (fietsenwinkel omgeving Nijverdal, Raalte en Haarle)

Maandag 7.00 uur tot 21.00 uur
Dinsdag 7.00 uur tot 21.00 uur
Woensdag 7.00 uur tot 21.00 uur
Donderdag 7.00 uur tot 21.00 uur
Vrijdag 7.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag 8.00 uur tot 20.00 uur
Zondag 9.00 uur tot 20.00 uur

Spijkerman Haarle

 

Terug naar overzicht verkooppunten