Tari-Bikes

Tari-Bikes

Bij fietsspecialist Tari-Bikes in Walldorf in Duitsland vind je de juiste fiets voor elke gelegenheid. Ze hebben een breed assortiment aan fietsen voor iedere leeftijd en doelgroep. Ben je op zoek naar een fiets voor sport, vrije tijd of woon-werkverkeer er valt van alles te kiezen bij hun. “Er valt veel te ontdekken in onze showroom. Voor iedereen is er een fiets naar behoefte aanwezig” aldus Tari, trotse eigenaar van Tari Bikes.

Tari, eigenaar van Tari-bikes aan het woord

“Bij ons kun je terecht voor loopfietsen voor de allerkleinsten tot aan aangepaste fietsen van Huka. Kun je niet meer normaal fietsen op een tweewieler, of heb je wat extra ondersteuning of stabiliteit nodig ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de Huka City en Cortes in onze showroom staan. Twee mooie driewielfietsen die je weer mobiel door het leven laten gaan. Voor goede service ben je ook bij ons aan het goede adres. Onze werkplaatsteam helpt je dan ook graag bij elke reparatie of aanpassing aan de fiets. Zelfs als de fiets niet bij ons gekocht is, helpen we je alsnog graag verder met je probleem. Wij hebben ook een haal en brengservice. Service staat bij ons op nummer 1!

Maak een afspraak en plan een vrijblijvend adviesgesprek met ons in! Of maak eens een proefrit. 

Wil je graag een vrijblijvend adviesgesprek, of wil je eens een Huka fiets proberen? Wij nemen graag de tijd voor je. Kom gezellig langs, en probeer deze stabiele driewielers eens.

Openingstijden Tari Bikes

Maandag: 10.00 tot 19.00 uur
Dinsdag: 10.00 tot 19.00 uur
Woensdag: 10.00 tot 19.00 uur
Donderdag: 10.00 tot 19.00 uur
Vrijdag: 10.00 tot 19.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 14.00 uur
Zondag: Gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten