Thuismobiel

Thuismobiel driewielfietsen

“Bewegen is ons motto” Thuismobiel.nl is de specialist in driewielfietsen en duofietsen in Midden-Nederland. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de verkoop van verschillende modellen driewielfietsen. Mensen kunnen bij ons voor verschillende fietsen van het merk Huka uitproberen. Denk hierbij aan de stoere Huka Cortes en de prachtige stabiele design driewielfiets Huka Vasco. Mensen uit de hele regio en daarbuiten komen naar ons testcentrum om driewielfietsen uit te proberen. “Ons doel is om mensen Thuis Mobiel te laten blijven, aldus Martijn Grift”.

Martijn Grift, eigenaar Thuismobiel aan het woord

“Het idee voor Thuismobiel.nl is ontstaan door de drive om mensen zolang mogelijk mobiel en zelfredzaam te houden door middel van het aanbieden van mobiliteitsoplossingen. Martijn Grift denkt graag samen met de klant naar de beste persoonlijke mobiliteitsoplossingen. Door zijn persoonlijke service alsmede zijn achtergrond in de hulpmiddelenbranche weet hij namelijk hoe belangrijk het voor zijn klanten is op maat gesneden advies te kunnen bieden in verschillende mobiliteitsproducten waarmee mensen hun zelfredzaamheid kunnen vergroten en zolang mogelijk mobiel kunnen blijven. Wij beschikken over een mooie testlocatie in Putten plus een ruim en sterk wisselend aanbod van verschillende merken driewielfietsen. In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw wensen. Daarna gaan we samen op zoek naar uw ideale fiets. Waarom kiezen voor Thuismobiel.nl?

  • Persoonlijk en deskundig advies.
  • Familiebedrijf.
  • Dealer en servicepartner van Huka.
  • Gratis bezorging en passing aan huis.
  • Inruil van uw oude fiets is mogelijk.
  • Wilt u het liefste s’ avonds fietsen uitproberen? Geen probleem, aldus Martijn Grift”.

Maak een proefrit met adviseur Martijn Grift

“Een uitgebreide testrit is erg belangrijk, want wij willen de mensen vooraf een duidelijk beeld geven van een juiste driewielfiets keuze. Als je ervaring hebt met het fietsen op een fiets met twee wielen dan dien je er rekening mee te houden dat een driewieler anders fietst. Wij helpen je daar graag bij. Maak bij ons een afspraak, dan nemen we uitgebreid de tijd voor je.” Aldus Martijn Grift.

Bezoekadres: Hoge Eng West 4, 3882 TR te Putten
Telefoonnummer: 0639-476 531
Email: info@thuismobiel.nl

Openingstijden test- en adviescentrum driewielfietsen

Maandag gesloten
Dinsdag 8.30 uur tot 12.30 uur, 13.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 9.30 uur tot 18.00 uur
Donderdag 9.30 uur tot 19.00 uur
Vrijdag 9.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 16.00 uur
Zondag gesloten

 

Thuismobiel driewieler

Terug naar overzicht verkooppunten