Tweewielercentrum Zwolle

Tweewielercentrum Zwolle

Vanuit zijn hobby belandde Gerrit Hagedoorn in de fietsenindustrie. Sinds 2008 is hij eigenaar van Tweewielercentrum Zwolle. Ze hebben een ruim assortiment fietsen waar Huka ook onderdeel van uit maakt. “Door onze jarenlange ervaring kunnen we onze klanten goed begeleiden bij het kiezen van de driewielfiets die het beste bij ze past”, aldus Gerrit Hagedoorn.

Gerrit Hagedoorn, eigenaar bij fietsenwinkel Tweewielercentrum Zwolle

“Doordat we goed naar onze klanten luisteren en altijd proefritten begeleiden, is onze ervaring steeds beter geworden op gebied van driewielfietsen. Vanwege de hoge kwaliteit en vele mogelijkheden om de fiets geheel aan ieder individu aan te kunnen passen, voegden we Huka toe aan ons assortiment. Door de verschillende modellen is er voor bijna iedereen een geschikte Huka fiets. De fietsen zien er ook nog eens mooi en modern uit!

“Ze had geen idee dat dit mogelijk was met een driewielfiets”

“Er kwam eens een vrouw binnen die niet meer op een tweewieler kon fietsen, maar ze wilde eigenlijk niet op een driewielfiets. Toen zag ze in onze showroom de Huka Cortes staan. Daar wilde ze wel op fietsen. Dat zag eruit als een sportieve fiets! Na de proefrit had ze de Cortes direct besteld. Nu vertelt ze trots aan iedereen dat ze de fiets zo mooi vindt. Ze had geen idee dat dit mogelijk was met een driewielfiets”, aldus Gerrit.

“Rondom de fietsenwinkel in Zwolle hebben we een rustig terrein waar je uitgebreid een Huka kan testen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we jou goed begeleiden bij het kiezen van een Huka. Het begint altijd met een oriĆ«nterend gesprek waarbij we luisteren naar jouw behoeftes. De proefrit doen we op verschillende terreinen voor een optimale ervaring. Samen met jou kijken we dan naar het geschikte model. De service daarna vinden we zeer belangrijk. Na aanschaf van de fiets voeren we het onderhoud uit. Zo blijf je met plezier de fiets gebruiken. De eerste onderhoudsbeurt aan jouw Huka doen we gratis! We halen en brengen de fiets als service.”

Kom vrijblijvend langs voor informatie of een proefrit

“We hebben altijd de Huka Cortes, de Huka City en de Huka Vasco voor je klaar staan. Wil je een proefrit maken op een Huka fiets die we niet in de winkel hebben staan? Geen probleem. Samen met Huka zorgen we dat de fiets van jouw keuze naar onze winkel komt voor een proefrit”, aldus Gerrit, eigenaar van Tweewielercentrum Zwolle.

Bezoekadres: Vechtstraat 26, 8021 AX te Zwolle
Telefoonnummer: 038-7501608
E-mail: info@tweewielercentrumzwolle.com

 

Openingstijden fietsenwinkel Tweewielercentrum Zwolle

Maandag proefrijden met begeleiding op afspraak
Dinsdag 10.00 uur tot 17:00 uur
Woensdag 10.00 uur tot 18:00 uur
Donderdag 10.00 uur tot 18:00 uur en van 19.00 uur tot 21.00 uur
Vrijdag 10.00 uur tot 18:00 uur
Zaterdag 10.00 uur tot 17:00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar overzicht verkooppunten