Blog |

Assortiment & ondersteuning aangepaste fietsen voor gehandicapten

Therapeutische tandem

Regelmatig krijgen wij de vraag welke mogelijkheden we bieden aangaande aangepaste fietsen voor gehandicapten. Deze mogelijkheden zijn breed. Het is geheel afhankelijk van de behoeften die je stelt aan een aangepaste driewielfiets of ander soort aangepaste fiets. In dit artikel gaan we hierop in.

Verschillende soorten fietsen

Afhankelijk van jouw behoeften kunnen we voorzien in diverse aangepaste fietsen voor gehandicapten. Denk hierbij aan een driewieler damesfiets of herenfiets, duofiets gehandicapten of een tandem voor gehandicapten. Maar je kan ook denken aan speciale fietsen voor gehandicapten die geheel op maat worden gemaakt. Wij zijn hierbij zeer flexibel. We adviseren je graag over de mogelijkheden. Individuele aanpassingen in de vorm van maatwerk of (extra) accessoires zijn tevens ook mogelijk. Zo kunnen we de fiets voorzien van diverse ondersteunende opties zoals crankverkorters, armsteunen, een aangepast stuur etc. Dit is afhankelijk van de vereisten en wensen die je stelt aan de Huka fiets.

Ondersteuning aangepaste fietsen voor gehandicapten

Jouw mobiliteit, zelfstandigheid en vrijheid is onze passie. Daarbij hoort ook een goede service! Zo hanteren we standaard een garantietermijn van 10 jaar op het frame. Heb jij een Huka fiets of ander vervoermiddel in bezit en wil je graag periodiek onderhoud laten verrichten? Wij hebben een breed landelijk dekkend dealernetwerk die je graag bij deze werkzaamheden ondersteunt. Ze vertellen je graag over de mogelijkheden. Diverse dealers zijn gespecialiseerd in aangepaste fietsen voor gehandicapten.

Ga naar onze service pagina
Ga naar onze verkooppunten pagina

Vragen over aangepaste fietsen voor gehandicapten?

Wil je informatie over aangepaste fietsen voor gehandicapten? Of heb je interesse in een gratis proefrit op één van onze Huka fietsen? Maak kennis met ons! Een proefrit is mogelijk bij ons experience center in Oldenzaal, bij jouw dichstbijzijnde dealer of bij jou thuis. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of e-mail ons via info@huka.nl.

Terug naar blog overzicht

Aangepaste fietsen voor gehandicapten

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs