Blog |

De mogelijkheden van een duofiets kopen

Duofiets kopen

De duofiets van Huka wordt ook wel de social bike genoemd. Je fietst heerlijk in de buitenlucht, waarbij je onderweg de mooiste gesprekken hebt. In dit artikel gaan we in op de mogelijkheden om de duofiets naar wens samen te laten stellen. Daarnaast geven we je tips wanneer je voornemens hebt om een duofiets te kopen.

Mogelijkheden bij aanschaf duofiets

De Orthros duofiets maakt het mogelijk op een veilige en comfortabele manier te kunnen fietsen. De duofiets wordt ook wel de ‘tandem naast elkaar’ of ‘duofiets tandem’ genoemd die fietsplezier voor twee biedt. De begeleider en passagier zitten naast elkaar. Een gezellig praatje is zodoende een stuk makkelijker. De basis duofiets is rijk uitgerust met een krachtige achterwielmotor en een unieke diagonale zitpositie verstelling. Daarnaast is de duofiets multi-inzetbaar te maken. Naast de inschakelbare vrijloop kan de duofiets uitgevoerd worden met diverse andere opties zoals een draaibare bestuurdersstoel, armsteunset en crankverkorters. Kortom een duofiets kopen bij Huka biedt enorm veel mogelijkheden!

Meer informatie over duofiets Orthros

Een duofiets kopen in iedere gewenste RAL kleur

Wil je een duofiets kopen en deze nog persoonlijker maken? Dat kan! De duofiets Orthros is in elke gewenste RAL kleur leverbaar voor jou of de huisstijlkleur van jullie organisatie. Geen enkele kleur is ons te gek! Standaard is de duofiets leverbaar in het helder metallic blue (RAL5025) en in een luxe grijstint: Gun metal Silver met een matte look.

Service rondom jouw Orthros

Een goede service vinden wij essentieel om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoeften van de individuele berijders. Hierbij kan je denken aan:

  • Een korte levertijd op ons standaard assortiment voor o.a. de Orthros duofiets, rolstoelfiets Diaz, Pendel rolstoelscooter, driewielers en andere vervoersmiddelen.
  • We nemen uitgebreid de tijd voor je om je te adviseren over de meest geschikte fiets of ander vervoersmiddel.
  • We leveren Hollandse kwaliteit waar we trots op zijn. Huka hanteert standaard een garantietermijn van 10 jaar op het frame en vork! We voeren dagelijks een kwaliteitsborging uit door onze Huka producten uitvoerig te testen.

Wil je meer weten over onze service na een duofiets kopen? Bekijk dan onze service pagina.

Vraag een gratis proefrit aan

Meer weten over een duofiets kopen?

Ben je voornemend een duofiets te kopen en zou je graag aanvullende informatie willen ontvangen? Wij adviseren je graag! Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of e-mail ons via info@huka.nl.

Terug naar blog overzicht

Duofiets kopen

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs