Driewieler voor volwassenen kopen? - Ervaar een Huka fiets!

Driewieler voor volwassenen kopen?

Ben je van plan om een driewieler voor volwassenen te kopen? In dit artikel gaan we in op de mogelijkheden voor een aangepaste fiets en de mogelijkheid om een proefrit te maken met één van onze Huka fietsen.

Eindeloze mogelijkheden

Belangrijk is dat je je veilig en comfortabel voelt op een fiets die bij je past. We leveren een breed assortiment fietsen naar Dutch Design, waarbij we jouw wensen en voorkeuren kunnen afstemmen op jouw gewenste fiets. Hierin gaan we heel ver. Denk hierbij aan een driewieler met trapondersteuning, een aangepaste fiets met lage instap, onderarmsteunen, achteruitkijkspiegel, pedaalverlenger, anti-lekbanden etc. Kortom er is veel mogelijk wanneer je een aangepaste driewieler wilt kopen.

Bekijk onze driewielfietsen

Driewieler kopen en ervaren

Om te bepalen welke driewieler het meest geschikt voor je is, bekijken we samen met jou de wensen en ongemakken waar je mee te maken hebt. Om vertrouwd te raken met een driewieler, is het vervolgens mogelijk om een proefrit bij ons of bij jou thuis te maken. Je hebt hierbij de mogelijkheid om geheel kosteloos de driewieler fiets te ervaren. Daarnaast is het mogelijk om een proefrit bij een fietsspecialist te plannen. We beschikken over een breed dealernetwerk in Nederland. Staat jouw vertrouwde fietsspecialist er niet tussen? Geen probleem! We kunnen eventueel ook een driewieler afleveren bij de fietsspecialist bij jou in de buurt.

Meer weten over het kopen van een aangepaste driewieler?

Wil je een driewieler kopen en meer informatie ontvangen? Wij adviseren je graag! Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of e-mail ons via info@huka.nl. Naast een driewieler hebben we ook andere type fietsen in ons assortiment. Denk hierbij aan een aangepaste kinderfiets, aangepaste tandem of rolstoelfiets.

Terug naar blog overzicht

Driewieler voor volwassenen kopen

Meer van Huka? Meld je aan!