Blog |

Driewieler voor volwassenen kopen?

Driewieler voor volwassenen

Ben je van plan om een driewieler voor volwassenen te kopen? In dit artikel gaan we in op de mogelijkheden voor een driewieler voor volwassenen en de mogelijkheid om een proefrit te maken met één van onze Huka fietsen.

Eindeloze mogelijkheden

Belangrijk is dat je je veilig en comfortabel voelt op een fiets die bij je past. We leveren een breed assortiment fietsen naar Dutch Design, waarbij we jouw wensen en voorkeuren kunnen afstemmen op jouw gewenste fiets. Hierin gaan we heel ver. Denk hierbij aan een driewieler met trapondersteuning, een aangepaste fiets met lage instap, onderarmsteunen, achteruitkijkspiegel, pedaalverlenger, anti-lekbanden etc. Kortom er is veel mogelijk wanneer je een aangepaste driewieler wilt kopen.

Bekijk onze driewielfietsen

Driewieler voor volwassenen kopen en ervaren

Om te bepalen welke driewieler het meest geschikt voor je is, bekijken we samen met jou de wensen en ongemakken waar je mee te maken hebt. Een driewieler volwassenen kopen doe je niet zo maar. Koop je er bij ons een, dan kan je deze eerst uitgebreid testen. Om vertrouwd te raken met een driewieler is het  mogelijk om een proefrit bij ons of bij jou thuis te maken. Je hebt hierbij de mogelijkheid om geheel kosteloos de driewieler fiets te ervaren. Daarnaast is het mogelijk om een proefrit bij een fietsspecialist te plannen. We beschikken over een breed dealernetwerk in Nederland. Staat jouw vertrouwde fietsspecialist er niet tussen? Geen probleem! We kunnen eventueel ook een driewieler afleveren bij de fietsspecialist bij jou in de buurt.

Meer weten over een driewieler voor volwassenen kopen?

Wil je een driewieler voor volwassenen kopen en meer informatie ontvangen? Wij adviseren je graag! Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of e-mail ons via info@huka.nl. Naast een driewieler hebben we ook andere type fietsen in ons assortiment. Denk hierbij aan een aangepaste kinderfiets, aangepaste tandem of rolstoelfiets.

Terug naar blog overzicht

Driewieler voor volwassenen kopen

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs