De keuzes bij het aanschaffen van een driewielfiets dames - Huka

Een driewielfiets dames kopen? Let op deze 4 punten

Een driewielfiets kan een prettige oplossing zijn voor dames die zich niet meer vertrouwd voelen op een tweewieler. In ons assortiment hebben we drie soorten driewielfiets dames: de Vasco, de Cortes en de City. Het ligt aan jouw persoonlijke voorkeuren en situatie welke fiets het beste bij jou past. In dit artikel gaan we in op 4 punten om jouw keuze te vergemakkelijken bij aanschaf van een dames driewielfiets. 

De zitting

Ga je voor een traditionele zit vergelijkbaar met een tweewieler of ga je liever voor een driewielfiets dames waarbij je gebruik maakt van een zitsysteem? De driewielfiets City en de driewielfiets Vasco zijn beide voorzien van een traditionele zit en hebben beiden een ergonomisch comfortabel zadel dat in hoogte verstelbaar is. Geschikt voor zowel de korte- als langere fietsafstanden. Daarnaast hebben we de Cortes in onze collectie. De Cortes is een krachtige Dutch Design driewielfiets met een zitsysteem dat in samenwerking met gerenommeerde zitspecialisten is ontwikkeld. Bij deze driewielfiets dames zit je op een unieke zitting voor een optimaal rijcomfort. Optioneel is de zitting draaibaar voor gemakkelijk op- en afstappen.

Functionaliteit driewielfiets voor dames

De functionaliteit van een driewielfiets is een belangrijke factor in het uiteindelijke gebruik van de fiets. De driewielfiets dames kan tevens worden voorzien van extra opties zoals mogelijkheden om meer baggage mee te nemen, een richtingaanwijzer set of een extra slot. Op basis van jouw wensen adviseren we je graag, zodat we de driewielfiets dames zo goed mogelijk op jouw situatie kunnen afstemmen. Via onze configurator kun je elke Huka fiets samenstellen zoals jij die voor ogen hebt:

Stel de driewielfiets Cortes samen
Stel de driewielfiets City samen
Stel de driewielfiets Vasco samen

We raden je aan om eerst een proefrit te maken om te ervaren welke driewielfiets dames het beste bij je past. Dat kan geheel gratis bij een Huka dealer bij jou in de buurt of bij onze locatie in Oldenzaal.

Het uiterlijk 

Naast de functionaliteit van de driewielfiets dames is het prettig dat je er ook nog eens stijlvol uitziet. De gehele collectie driewielfietsen van Huka is voorzien van Dutch Design. Op een Huka mag je gezien worden! Wil je liever een lagere, sportieve uitvoering van een driewielfiets? Dan past de Cortes misschien bij je. De Huka City is een klassiekere fiets met ronde vormen en de Vasco is een wat stoerdere uitvoering. Wil je jouw Huka driewielfiets dames nog verder personaliseren? We kunnen iedere fiets leveren in bijna elke gewenste RAL kleur.

                

Met of zonder elektrische ondersteuning

Een andere optie die je kan overwegen bij de aanschaf van een driewielfiets voor dames is de elektrische trapondersteuning. De elektrische ondersteuning biedt extra comfort tijdens de fietstochten. Fietsen met tegenwind en over kleine hellingen wordt minder inspannend waardoor je meer energie overhoudt gedurende de fietsrit. De Vasco en Cortes worden standaard geleverd met elektrische trapondersteuning met een actieradius tot 85 kilometer. Dit is afhankelijk van het model driewielfiets dat je kiest. Bij de City is de elektrische trapondersteuning optioneel.

Interesse in een Huka driewielfiets dames?

Wil je na het lezen van dit artikel een driewielfiets dames van Huka uitproberen? Een proefrit is geheel vrijblijvend te maken bij een dealer bij jou in de buurt, op onze locatie in Oldenzaal of zelfs bij jou thuis! Daarnaast adviseren we je graag over welke driewielfiets dames passend voor je kan zijn. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of e-mail ons via info@huka.nl.

Terug naar blog overzicht

Meer van Huka? Meld je aan!