Blog |

Een driewielfiets dames kopen? Let op deze 4 punten

Driewielfiets dames

Een driewielfiets kan een prettige oplossing zijn voor dames die zich niet meer vertrouwd voelen op een tweewieler. In ons assortiment hebben we drie soorten driewielfietsen waar vele dames inmiddels op fietsen, namelijk: de Vasco, de Cortes en de City. Het ligt aan jouw persoonlijke voorkeuren en situatie welke fiets het beste bij jou past. Uiteraard zijn deze driewielfietsen ook voor heren geschikt. Echter is het mogelijk om de fiets aan te passen zoals je die wenst op basis de beschikbare onderdelen en accessoires. In dit artikel gaan we in op 4 punten om jouw keuze te vergemakkelijken bij aanschaf van een dames driewielfiets. 

Functionaliteit 

De functionaliteit van een driewielfiets is een belangrijke factor om jouw uiteindelijke keuze te bepalen. Naast de standaard functionaliteiten, kan de driewielfiets tevens worden voorzien van extra opties zoals de mogelijkheid om meer baggage mee te nemen, een richtingaanwijzer set of een extra slot. Op basis van jouw wensen adviseren we je graag, zodat we de driewielfiets dames zo goed mogelijk op jouw situatie kunnen afstemmen. Via onze configurator kun je elke Huka fiets samenstellen zoals jij die voor ogen hebt:

Stel de driewielfiets Cortes samen
Stel de driewielfiets City samen
Stel de driewielfiets Vasco samen

Om een goede keuze te maken, raden we je aan om eerst een proefrit te maken. Op deze manier kan je ervaren welke driewielfiets dames het beste bij je past. Dat kan geheel gratis bij een Huka dealer bij jou in de buurt of bij onze locatie in Oldenzaal.

De zitting driewielfiets voor dames

Gaat je voorkeur uit naar een traditionele zit die vergelijkbaar is met een tweewieler? Of ga je liever voor een driewielfiets dames die voorzien is van een ergonomisch zitsysteem? De driewielfiets City en de driewielfiets Vasco zijn beide voorzien van een traditionele zit en hebben een  comfortabel zadel dat in hoogte verstelbaar is. Geschikt voor zowel de korte- als langere fietsafstanden. Daarnaast hebben we de Cortes in onze collectie. De Cortes is een krachtige Dutch Design driewielfiets met een ergonomisch zitsysteem dat in samenwerking met gerenommeerde zitspecialisten is ontwikkeld. Bij deze driewielfiets dames zit je op een unieke zitting voor een optimaal rijcomfort. Optioneel is de zitting draaibaar om gemakkelijk op- en af te stappen.

Het uiterlijk 

Naast de functionaliteit van de driewielfiets dames is het prettig dat je er ook nog eens stijlvol uitziet. De gehele collectie driewielfietsen van Huka is voorzien van Dutch Design. Op een Huka mag je gezien worden! Gaat je voorkeur uit naar een lagere, sportieve uitvoering van een driewielfiets? Dan past de Cortes misschien bij je. Past een traditioneel model beter bij je? Overweeg dan de City of de Vasco. De Huka City is een klassiekere fiets met ronde vormen en de Vasco is voorzien van een stoere uitstraling. Wil je jouw Huka driewielfiets dames nog verder personaliseren? Ook dat is mogelijk. We kunnen iedere fiets leveren in bijna elke gewenste (favoriete) RAL kleur.

                 Hippe driewieler voor volwassenen

Bovenstaande fietsen zijn voorzien van een afwijkende RAL kleur. Dit geeft je een indruk hoe de driewielfietsen eruit kunnen komen te zien.

Met of zonder elektrische ondersteuning

Daarnaast is de vraag of je gebruikt wenst te maken van de elektrische ondersteuning die je extra comfort biedt tijdens de fietstochten. Fietsen met tegenwind en over kleine hellingen wordt minder inspannend waardoor je meer energie overhoudt gedurende de fietsrit. De Vasco en Cortes worden standaard geleverd met elektrische trapondersteuning met een actieradius tot 85 kilometer. Dit is afhankelijk van het model driewielfiets dat je kiest. Bij de City is de elektrische trapondersteuning optioneel. We vertellen je graag over de mogelijkheden.

Interesse in een Huka driewielfiets dames?

Wil je na het lezen van dit artikel een driewielfiets dames van Huka uitproberen? Een proefrit is geheel vrijblijvend te maken bij een Huka dealer bij jou in de buurt, op onze locatie in Oldenzaal of zelfs bij jou thuis! Daarnaast adviseren we je graag over welke driewielfiets dames passend voor je kan zijn. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of e-mail ons via info@huka.nl.

Terug naar blog overzicht

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs