Blog |

Elektrische duofiets kopen

Duofiets voor ouderen

Wil je samen van de buitenlucht genieten door eindeloze tochten langs landerijen en kabbelende riviertjes te maken? Kom dan je elektrische duofiets kopen bij Huka. Door een elektrische duofiets te kopen,ga je samen op pad waar je naartoe wilt. Een speciale functie op de elektrische duofiets Orthros geeft je passagier de mogelijkheid om actief, passief of niet mee te laten trappen. De Orthros biedt gegarandeerd fietsplezier voor twee. Ervaar de duofiets door middel van een proefrit en kom je elektrische duofiets kopen bij één van onze dealers.

De kenmerken van een elektrische duofiets (kopen)

De Orthros, die vernoemd is naar een persoon uit de Griekse oudheid die twee hoofden had, is erg geliefd. Dit type duofiets stelt je in staat om gesprekken te voeren met je medepassagier, terwijl jullie met volle teugen genieten van de omgeving. De duofiets is standaard uitgerust met een krachtige elektrische ondersteuning, zodat de Orthros je een eind op weg helpt bij het trappen.

Een ander kenmerk dat noemenswaardig is, is je altijd de ideale fietshouding aan kan nemen, dankzij de unieke diagonale zitpositie verstelling waarmee de duofiets van Huka mee uitgerust is. Daarnaast is er nagedacht over de verfijnde afwerking. De stevige kunststof zitschalen zijn waterafstotend, waardoor een regenbui geen kwaad kan. De geïntegreerde kussens zijn daarnaast vast gemonteerd, zodat diefstal voorkomen wordt. Bovendien hebben we als fabrikant maar weinig kwetsbare onderdelen aangebracht, om de levensduur van de elektrische duofiets te garanderen.

Prijs duofiets

De prijs van een duofiets is opgebouwd uit een vast deel en een variabel gedeelte. Om dit inzichtelijk te maken voor jou, hebben we een handige configurator geïmplementeerd op onze website. Hier stel jij eenvoudig je ideale elektrische duofiets samen. Zoek de meest ideale pedalen uit, oefen je invloed uit op de kleur van de duofiets of voeg stokhouders toe. Het prettige aan deze configurator, is dat je de mogelijkheid hebt om jouw ontwerp op te slaan. Hierdoor kun je de prijs van de duofiets altijd op een later moment inzien en hoef je niet direct een beslissing te maken. Een ideale manier om weloverwogen jouw elektrische duofiets te kopen.

Configureer jouw Orthros

Waarom een elektrische duofiets kopen bij Huka?

De duofiets die elektrisch uitgevoerd is, biedt je alle comfort en veiligheid die je als fietsers nodig hebt. Dankzij de ingenieuze constructie is de wegligging van de licht sturende Orthros zeer stabiel en wendbaar. Daarnaast biedt de duofiets Orthros meerdere voordelen:

  • Standaard is de elektrische duofiets van Huka voorzien van een draaibare bijrijdersstoel, anti-lek banden (Pick-up plus), comfortabele rug- en zitkussens.
  • De Orthros met trapondersteuning is standaard voorzien van een overzichtelijk display, waarbij kilometerstand, actieradius en accucapaciteit worden weergegeven van de duofiets.
  • Heb je een passagier met een mindere conditie of wisselt dit regelmatig, omdat er meerdere deelnemers gebruik maken van de duofiets? Je kunt optioneel als bestuurder bepalen of je de passagier actief, passief of niet laat meetrappen.
  • De elektrische duofiets is uitgevoerd met de elektro 5-standen ondersteuning van Bafang: instelbare krachtige 750W motor inclusief aanrijhulp en een 43V accu.
  • Een goede service vinden wij essentieel! We leveren Hollandse kwaliteit waar we trots op zijn. Dit vind je ook terug bij de garantie op jullie elektrische duofiets. Je hebt namelijk de mogelijkheid om de standaard garantie op het frame en de voorvork te verlengen van 5 jaar naar 10 jaar!

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer informatie ontvangen, omdat je overweegt een elektrische duofiets te kopen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of stuur een e-mail naar info@huka.nl. Of informeer bij jouw dichtstbijzijnde dealer.

Terug naar blog overzicht

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs