Blog |

Onbezorgd de weg op met een stabiele fiets voor ouderen

stabiele fiets voor ouderen

Fietsers maken in Nederland een groot deel uit van het dagelijkse verkeer. Echter gebeuren er ook regelmatig ongelukken waarbij fietsers betrokken zijn. Uit onderzoek blijkt dat oudere mensen hier vaker bij betrokken zijn. Dat is niet verassend. Naarmat je ouder wordt kan je moeite krijgen met op- en afstappen en je evenwichtsgevoel. Een logisch gevolg is dat je minder ontspannen fietst en mogelijk angst ervaart, omdat je minder op je lichmaam kan vertrouwen. Terwijl fietsen juist leuk moet zijn! De oplossing? Maak kennis met een stabiele fiets voor ouderen.

Lage instapfiets van Huka

Met een stabiele fiets voor ouderen ben je verzekerd van meer stabiliteit en een veiliger gevoel tijdens het fietsen. Onder andere onze driewielfiets collectie maakt dit mogelijk. Deze lage instapfietsen hebben als voordeel dat je ook bij een lage snelheid stabiel kunt blijven fietsen zonder om te vallen. Ideaal, omdat je hier niet meer over na hoeft te denken. Op- en afstappen wordt je daarnaast gemakkelijker gemaakt. Tevens biedt de stabiele fiets voor ouderen nog een aantal voordelen, namelijk:

  • De fiets stimuleert een goede zithouding doordat deze is aan te passen aan jouw lichaamslengte, persoonlijke voorkeuren en andere vereisten. De driewielfiets is namelijk uit te breiden met diverse onderdelen en accessoires.
  • De 3 wieler fiets kan voorzien worden van elektrische ondersteuning, waardoor fietsen nog minder moeite kost. Wanneer je last heb van gewrichtsklachten is dit vaak een gewenste optie.
  • Fiets je regelmatig? Dan blijf je met een stabiele fiets voor ouderen langer vitaal, mobieler en langer zelfstandig. Kortom een stabiele fiets voor ouderen biedt meerdere voordelen!

Mogelijkheden stabiele fiets voor ouderen

Met een brede collectie driewielfietsen heb je een brede keuze om te bepalen welke fiets het beste bij je past. Fiets je liever met zijn tweeën of is zelfstandig fietsen niet meer mogelijk? Maak dan kennis met de duofiets, tandem of rolstoelfiets. Alle fietsen die wij vanuit Oldenzaal fabriceren kunnen we maken in jouw favoriete RAL kleur. Op deze manier wordt jouw fiets nog persoonlijker. We vinden het daarnaast  belangrijk dat je lang kunt genieten van je fiets. Daarom staan wij garant voor een goede service. Zo ontvang je 10 jaar garantie op het frame en voorvork na registratie.

Meer informatie over de modellen
Meer informatie over garantie

Wil je vrijblijvend geadviseerd worden over een stabiele fiets voor ouderen?

We laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn als het gaat om een stabiele fiets voor ouderen. Geen enkele persoon is hetzelfde als het gaat om persoonlijke voorkeuren, houding etc. We adviseren je daarbij vrijblijvend waarbij we uitgebreid de tijd nemen. Hierbij heb je eveneens de mogelijkheid om verschillende modellen fietsen uit te proberen. Dit gesprek kan plaatsvinden bij onze locatie in Oldenzaal, bij jouw dichtstbijzijnde dealer of bij jou thuis. Wil je meer informatie hierover ontvangen of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of stuur ons een bericht via info@huka.nl.

Terug naar blog overzicht

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs