Blog |

Opties voor een elektrische driewieler test bij Huka

Elektrische driewieler test

Ben jij van plan om een elektrische driewielfiets van Huka aan te schaffen? Bij Huka laten we je graag ervaren hoe het fietsen op een driewielfiets is! In dit artikel nemen we de verschillende elektrische driewieler test mogelijkheden met je door.

Een proefrit op een Huka op elke gewenste locatie

Het is mogelijk om elke Huka fiets gratis uit te proberen. We hebben een uitgebreid regionaal dealernetwerk zodat je altijd bij jou in de buurt een elektrische driewieler test kan doen. Ook op onze locatie in Oldenzaal kan je een proefrit maken en verschillende modellen driewielfietsen uitproberen. Wil je graag een Huka driewielfiets bij jou thuis proberen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Maak een afspraak en we nemen uitgebreid de tijd voor je! Onze dealers of een van onze adviseurs staan altijd klaar om een elektrische driewieler met jou te testen.

Maak een afspraak om een elektrische driewieler bij jou in de buurt of bij jou thuis te testen

Doe een fietsparcours als elektrische driewieler test

We raden je aan om een Huka driewielfiets te testen voordat je er een besteld. Het verschilt per Huka dealer wat de mogelijkheden zijn om een elektrische driewieler te testen. Een aantal dealers hebben een fietsparcours voor je uitgestippeld in de omgeving zodat je zelf de elektrische driewieler kan ervaren. Bij sommige dealers is het mogelijk om de fiets zelfs een paar dagen in bruikleen te hebben zodat je deze in je eigen omgeving kan uitproberen. Andere dealers hebben een grote parkeerruimte ter beschikking of een (binnen) parcours voor een uitgebreide elektrische driewieler test. Kortom er zijn genoeg mogelijkheden om een Huka driewielfiets te ervaren. Op onze locatie in Oldenzaal hebben we ook een leuke route die je kan ervaren in de Twentse omgeving.

Bekijk wie jouw dichtstbijzijnde Huka dealer is

Bekijk jouw gewenste driewielfiets via de Huka app

Wist je al dat we een Huka app hebben waarmee je thuis je eigen elektrische driewieler test kan doen? Je kan onze Huka driewielfietsen thuis in je eigen woonkamer van dichtbij bekijken via de Huka live app. Je ziet de driewielfiets op jouw smartphone scherm op ware grote. Je kan vervolgens de fiets roteren op je scherm, je kan inzoomen op de driewielfiets om details te bekijken én je kan de kleur veranderen van de driewielfiets. Download de app via een van de onderstaande links:

Download hier de Huka live app voor Apple voor een elektrische driewieler test
Download hier de Huka live app voor Android voor een elektrische driewieler test

Wil je zelf een elektrische driewieler test doen bij Huka?

Heb je interesse in het uitproberen van een Huka fiets? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of e-mail ons via info@huka.nl.

Terug naar blog overzicht

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs