Een Elektrische Rolstoelfiets Kopen? Bekijk hier de Tips - Huka

Een elektrische rolstoelfiets kopen? Bekijk hier de tips

Een elektrische rolstoelfiets kopen is een aankoop die je niet regelmatig verricht. In dit artikel geven we je een aantal tips waar je rekening mee kan houden als je van plan bent een elektrische rolstoelfiets te kopen.

Tip 1: Jouw doel n.a.v. elektrische rolstoelfiets kopen

Waarvoor ga je de rolstoelfiets gebruiken? Denk hierbij aan lange fietstochten, een terrasje pakken, wandelen of een ander doel? De keuze hiervan kan bepalend zijn voor de onderdelen en accessoires die je erop wilt hebben bij een elektrische rolstoelfiets kopen. Huka kan jouw rolstoelfiets aanpassen naar jouw behoeften.

Onze rolstoelfiets Diaz, de fiets met rolstoel voorop, is standaard uitgevoerd met middenmotor. Daarnaast zijn er diverse aanpassingen mogelijk, zoals zijsteunen om de zitbreedte te verkleinen, een vierpuntsveiligheidsgordel, een achteruitkijkspiegel etc. Kortom er zijn diverse mogelijkheden bij aanschaf van een elektrische rolstoelfiets kopen! Eveneens kunnen we een speciaal ontwikkelde versie produceren, waarbij jouw kind voorop kan. Met deze fiets zit jouw kind lekker voorop en vliegt de wereld ondertussen voorbij!

Ga naar alle rolstoelfietsen

Ga naar rolstoelfiets Diaz

Tip 2: Ervaar de fiets vooraf aan elektrische rolstoelfiets kopen

Om een goede keuze te maken raden wij aan de rolstoelfiets Diaz te gaan ervaren. Een uitgebreide (gratis) proefrit behoort bij ons tot de mogelijkheden. Dit kan bij ons, bij jou thuis of bij de fietsspecialist bij jou in de buurt. Wij kunnen je eveneens adviseren op basis van jouw wensen welke aanpassingen ervoor zorgen dat je comfortabel en veilig de weg op kan. Niets is zo fijn als dat je weer mobiel bent, je daarbij kunt ontspannen en van de omgeving kunt genieten.

Meer tips ontvangen m.b.t. een elektrische rolstoelfiets kopen?

Ben je geïnteresseerd in de rolstoelfiets Diaz en/ of wil je meer tips ontvangen aangaande een elektrische rolstoelfiets kopen? Wij informeren je graag! Bel met ons via het telefoonnummer 0541-572 472 of e-mail ons via info@huka.nl.

Terug naar blog overzicht

Rolstoelfiets Diaz

Meer van Huka? Meld je aan!