Blog |

Een elektrische rolstoelfiets kopen? Bekijk hier de tips

elektrische rolstoelfiets kopen

Een elektrische rolstoelfiets kopen is een aankoop die je niet regelmatig verricht. In dit artikel geven we je een aantal tips waar je rekening mee kan houden als je van plan bent een elektrische rolstoelfiets te kopen.

Tip 1: Waarvoor ga je de rolstoelfiets gebruiken?

Waarvoor ga je de rolstoelfiets gebruiken? Denk hierbij aan lange fietstochten, een terrasje pakken, wandelen of een ander doel? De keuze hiervan kan bepalend zijn voor de onderdelen en accessoires die je erop wilt hebben bij een elektrische rolstoelfiets kopen. Huka kan jouw rolstoelfiets aanpassen naar jouw behoeften.

Onze rolstoelfiets Diaz, de fiets met rolstoel voorop, is standaard uitgevoerd met middenmotor. Het rolstoel gedeelte is eenvoudig aan- en afkoppelbaar zonder loskoppeling van rem- en/ of versnellingskabels. Na afkoppeling is de rolstoelfiets te gebruiken als (duw)rolstoel. Daarnaast zijn er diverse aanpassingen mogelijk, zoals zijsteunen om de zitbreedte te verkleinen, een vierpuntsveiligheidsgordel, een achteruitkijkspiegel etc. Kortom er zijn diverse mogelijkheden bij aanschaf van een elektrische rolstoelfiets kopen!

Meer informatie over de rolstoelfiets

Tip 2: Ervaar de fiets vooraf aan elektrische rolstoelfiets kopen

Om een goede keuze te maken raden wij aan de rolstoelfiets Diaz te gaan ervaren. Een uitgebreide (gratis) proefrit behoort bij ons tot de mogelijkheden. Dit kan bij ons, bij jou thuis of bij de fietsspecialist bij jou in de buurt. Wij kunnen je eveneens adviseren op basis van jouw wensen welke aanpassingen ervoor zorgen dat je comfortabel en veilig de weg op kan. Niets is zo fijn als dat je weer mobiel bent, je daarbij kunt ontspannen en van de omgeving kunt genieten.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de standaard zitting te vervangen voor een comfort zitting. Wordt de rolstoelfiets gebruikt met kinderen? Dan is het mogelijk om een autostoel met Isofix te bevestigingen op de standaard stoel. Ook het bevestigen van zit ortheses is een optie. Heb je andere vraagstukken rondom de elektrische rolstoelfiets? We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Meer tips ontvangen m.b.t. een elektrische rolstoelfiets kopen?

We leveren Hollandse kwaliteit. Daar zijn we trots op! Zodoende zal je lang fietsplezier van de rolstoelfiets Diaz ervaren. Dit zie je ook terug bij de garantie op jouw fiets. Je hebt namelijk de mogelijkheid om de standaard garantie op het frame en de voorvork te verlengen van 5 jaar naar 10 jaar! Ben je geïnteresseerd in de rolstoelfiets Diaz  of wil je meer tips ontvangen aangaande een elektrische rolstoelfiets kopen? Wij informeren je graag! Bel met ons via het telefoonnummer 0541-572 472 of e-mail ons via info@huka.nl.

Terug naar blog overzicht

Rolstoelfiets Diaz

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs