Bekijk de Voordelen van de Elektrische Duofiets Orthros - Huka

Voordelen elektrische duofiets Orthros

Is zelfstandig fietsen niet meer mogelijk? Vind je het leuk om er samen op uit te gaan? Veilig,  stabiel en comfortabel? Maak kennis met de elektrische duofiets Orthros! Deze duofiets maakt het mogelijk om weer fietsplezier te hebben en te kunnen genieten van de omgeving! In dit artikel gaan we in op de voordelen van de duofiets Orthros.

Elektrische duofiets Orthros biedt overzicht aan de begeleider

Bij de elektrische duofiets Orthros, ook wel duofiets tandem genoemd, heeft de begeleider goed zicht op de passagier en op de weg. Doordat het stuur van de bijrijder is vastgezet, geeft dit de passagier eveneens een stabielere zit. Indien gewenst trapt de bijrijder mee of niet. Er is zelfs een optie leverbaar, waarbij de begeleider zelf kan bepalen of de passagier mee trapt. De veiligheid van de Orthros wordt vergroot door de licht bedienbare handremmen, hydraulische schijfremmen achter en de parkeerrem.

Ga naar elektrische duofiets Orthros

Elektrische duofiets Orthros is voorzien van draaibare stoel

De stoel van de bijrijder is standaard voorzien van een draaibare stoel. Op deze manier kan de bijrijder gemakkelijker op- en afstappen. Eventueel kan er ook gekozen worden voor een draaibare stoel voor de begeleider.

Maatwerk bij elektrische duofiets Orthros is mogelijk

Geen enkele fiets is hetzelfde. Zo kan de duofiets elektrisch voorzien worden van diverse accessoires en opties. Hierbij kan je denken aan een armsteunset, pedaalverlengers, voetenbakje etc. Daarnaast is de duofiets Orthros ook zonder elektrische ondersteuning te verkrijgen.
Wil je graag de duofiets Orthros in jouw favoriete kleur? Geen probleem! Het is mogelijk om de elektrische duofiets Orthros nog persoonlijker te maken. De fiets is leverbaar in elke gewenste RAL kleur.

Meer weten over de elektrische duofiets Orthros?

Ben je geïnteresseerd in de duofiets Orthros? Wil je graag meer informatie ontvangen of een gratis proefrit maken? Wij adviseren je graag aangaande een duofiets kopen. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of e-mail ons via info@huka.nl.

Terug naar blog overzicht

Elektische duofiets

Meer van Huka? Meld je aan!