Blog |

Voordelen tandem fiets naast elkaar van Huka

tandem fiets naast elkaar

Is zelfstandig fietsen niet meer mogelijk? Vind je het leuk om er samen op uit te gaan? Veilig, stabiel en comfortabel? Maak kennis met de tandem fiets naast elkaar van Huka! Deze tandem naast elkaar wordt in de volksmond veelal een duofiets genoemd. Deze duofiets maakt het mogelijk om weer fietsplezier te hebben en te kunnen genieten van de omgeving! In dit artikel gaan we in op de voordelen van de duofiets Orthros.

Duofiets Orthros biedt overzicht aan de begeleider

Bij de tandem fiets naast elkaar van Huka heeft de begeleider goed zicht op de passagier en op de weg. Doordat het stuur van de bijrijder is vastgezet, geeft dit de passagier eveneens een stabielere zit. Indien gewenst trapt de bijrijder mee of niet. Er is zelfs een optie leverbaar, waarbij de begeleider zelf kan bepalen of de passagier mee trapt. De veiligheid van de Huka duofiets Orthros wordt vergroot door de licht bedienbare handremmen, hydraulische schijfremmen achter en de parkeerrem.

Meer informatie over de duofiets

Unieke diagonale zitpositie verstelling

Met de duofiets van Huka creeer je altijd de ideale fietshouding, doordat de duofiets voorzien is van een unieke diagonale zitpositie verstelling. Zeer geschikt als je met meerdere personen gebruik maakt van de duofiets.

Tandem fiets naast elkaar is voorzien van draaibare stoel

De stoel van de bijrijder is standaard voorzien van een draaibare stoel. Op deze manier kan de bijrijder gemakkelijker op- en afstappen. Ideaal wanneer de passagier minder mobiel is. Eventueel kan er ook gekozen worden voor een draaibare stoel voor de begeleider.

duofiets Duofiets voor ouderen Duofiets kopen

Maatwerk bij elektrische duofiets Orthros is mogelijk

Geen enkele fiets is hetzelfde. Zo kan de voorzien worden van diverse accessoires en opties. Hierbij kan je denken aan een armsteunset, pedaalverlengers, voetenbakje etc. Ook kunnen we je adviseren bij het multi-inzetbaar maken van jullie duofiets indien je deze inzet voor een stichting of zorginstelling. Daarnaast is de duofiets Orthros ook zonder elektrische ondersteuning te verkrijgen. Wil je graag de duofiets Orthros in jouw favoriete kleur? Geen probleem! Het is mogelijk om de tandem fiets naast elkaar Orthros nog persoonlijker te maken. De fiets is leverbaar in elke gewenste RAL kleur.

Meer weten over de tandem fiets naast elkaar van Huka?

Ben je geïnteresseerd in de tandem fiets naast elkaar van Huka? Wil je graag meer informatie ontvangen of een gratis proefrit maken? Wij adviseren je graag aangaande een duofiets kopen. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of e-mail ons via info@huka.nl.

Terug naar blog overzicht

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs