Events | 18-04-2024

“Blijf stabiel fietsen dag” Schaffen-Diest | België

Blijf stabiel fietsen dag Schaffen-Diest

Ben je op zoek naar een veilige en stabiele manier om te fietsen? Heb je moeite met op- en afstappen of met het behouden van uw evenwicht maar wil je toch genieten van mooie fietstochten? Dan nodigen wij je graag uit voor een bezoek aan de showroom van Bike Republic in Schaffen-Diest op donderdag 18 april van 10.00 uur tot 15.00 uur. Tijdens deze dag maak je kennis met de driewielfietsen van Huka.

Ontdek en probeer Huka fietsen uit!

Naast de kennismaking in de showroom kun je ook een vrijblijvende proefrit maken op de fietsen van Huka. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden en zorgen voor koffie en gebak! ☕🍰

Ontvang € 200,- aan accessoires cadeau

Tijdens de ‘blijf stabiel fietsen weken’ profiteert je van een speciale actie. Bij aankoop van een Huka fiets ontvangt je tot en met eind juni € 200,- aan accessoires cadeau! 🎁 Denk hierbij aan handige bagageoplossingen, een achteruitkijkspiegel of andere accessoires naar keuze. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!

Kunt u niet op donderdag 18 april 2024 langskomen? Geen probleem. U bent ook van harte welkom op andere dagen bij Bike Republic. We zien je graag tegemoet! Ben je al nieuwsgierig geworden wil je onze collectie bekijken? Dat kan via deze link.

Bezoekadres: Diestsebaan 12, 3290 te Schaffen-Diest
Telefoonnummer: +32 (0)13674456
E-mail: laakdal@bikerepublic.be en diest@bikerepublic.be

 

Terug naar events.

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs