Bike Republic

Bike Republic

“Ik, Bart Daems, ben in 1993 gestart met het Wieleke. Sinds 1 januari 2022 heten we Bike Republic. In het prille begin opereerden we nog vanuit de garage van mijn ouders. De eerste winkel, met een oppervlakte van 1000 vierkante meter, is gevestigd in Laakdal, en de tweede winkel, met een oppervlakte van 1700 vierkante meter en een indoor testcenter, bevindt zich in Diest. In ons indoor testcenter kun je verschillende Huka driewielfietsen uitproberen, zoals de Cortes, Vasco, kinder driewielfiets AT, Copilot 24 en de Copilot 24-3 en 26-3. Testen bij slecht weer is bij ons geen probleem,” vertelt Bart Daems.

“Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om buiten te testen. Ons testcenter in Diest bevindt zich aan een fietsknooppuntennetwerk met een prachtige heuvelachtige omgeving. Een ideale setting om te ervaren of de betreffende Huka-fiets bij je past.”

Bart Daems, ondernemer Bike Republic aan het woord

“Heb je een beperking of handicap? Geen zorgen, we hebben bijna altijd een geschikte oplossing. Onze goed uitgeruste werkplaats beschikt over een 3D-printer, metaalbewerking en natuurlijk de benodigde kennis. Bovendien hebben we personeel in dienst dat ervaring heeft als verpleger. De omgang met beperkingen is voor ons geen uitdaging, maar een plezier om aan te werken.”

Ben je op zoek naar een fietsenwinkel in Belgie in de omgeving van Pelt, Meerhout of Beveren?

“Met een uitgebreid aanbod adviseren we je graag en staan we voor je klaar. Hoewel we veel klanten hebben in de omgeving van Antwerpen, bedienen we ook gebieden zoals Pelt, Meerhout en Beveren. Je bent bij ons aan het juiste adres.”

Maak een vrijblijvende afspraak voor advies 

“Bezoek ook ons YouTube-kanaal waar we de driewielers en tandems van Huka presenteren met korte demovideo’s. We raden aan om een afspraak te maken voor het testen van Huka tandems en driewielers, telefonisch of online. Zo hoef je niet te wachten bij een bezoek en krijg je onze volledige aandacht zonder enige beperking in tijd. Het is voor ons essentieel dat je zoveel mogelijk verschillende tandems en driewielers kunt testen om de fiets te vinden die perfect bij je past. Elk bezoek of testrit is volledig vrijblijvend en er zijn geen verplichtingen of kosten aan verbonden! We hopen je snel te mogen ontvangen! De koffie staat alvast klaar.”

Bezoekadres: Diestsebaan 12, 3290 te Schaffen-Diest
Telefoonnummer: +32 (0)13674456
E-mail: laakdal@bikerepublic.be en diest@bikerepublic.be

Openingstijden Fietsenwinkel Bike Republic: Laakdal & Diest

Maandag 13.00 uur tot 18.30 uur
Dinsdag 13.00 uur tot 18.30 uur
Woensdag 13.00 uur tot 18.30 uur
Donderdag Op afspraak mogelijk
Vrijdag 13.00 uur tot 18.30 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.30 uur
Zondag gesloten