Fietsenwinkel Bike Republic

Bike Republic

“Ik, Bart Daems, ben in 1993 gestart met het Wieleke. Per 1 januari 2022 heten we Bike Republic. Op dat moment nog in de garage van mijn ouders. De 1e winkel bevindt zich in Laakdal (1000 vierkante meter) en de 2e winkel in Diest (1700 vierkante meter) met een indoor testcenter. Je kan in ons indoor testcenter diverse Huka driewielfietsen testen. Denk hierbij aan de driewieler Cortes, driewieler Vasco, de kinder driewielfiets AT , de Copilot 24 en de Copilot 24-3 en 26-3. Testrijden bij slechte weersomstandigheden is dus geen probleem”, aldus Bart Daems.

“Ook is het mogelijk om buiten bij ons test te rijden. Onze testcenter in Diest is gelegen aan een fietsknooppunt netwerk met een zeer prachtige heuvelachtige omgeving. Een ideale omgeving om te ervaren of de desbetreffende Huka bij je past.”

Bart Daems, ondernemer Bike Republic aan het woord

“Heb je een beperking of handicap? Geen vrees, we hebben bijna voor alles een geschikte oplossing.  Onze werkplaats is goed uitgerust en voorzien van 3d printer, metaalbewerking en natuurlijk ook de nodige kennis. Tevens hebben we ook werknemers in dienst die als verpleger hebben gewerkt. Dus gepaste omgang met de beperking is voor ons geen uitdaging maar een plezier om mee te zoeken.”

Ben je op zoek naar een fietsenwinkel in Belgie in de omgeving van Pelt, Meerhout of Beveren?

“Met een uitgebreid aanbod adviseren we je graag en staan we voor je klaar. We hebben diverse klanten uit onze omgeving en de omgeving van Antwerpen, maar leveren als fietsenwinkel ook daarbuiten zoals in de omgeving van Pelt, Meerhout of Beveren. Je bent bij ons aan het juiste adres.”

Maak een vrijblijvende afspraak voor advies 

“Bezoek ook even ons youtube kanaal waar we de driewielers en tandems van Huka voorstellen met korte demo video’s. We raden aan om een afspraak te maken voor het testen van Huka tandems en driewielers, telefonisch of online. Zo hoef je niet te wachten bij een bezoek en krijg je de volle aandacht van ons zonder enige beperking in tijd. We vinden het zelf zeer belangrijk dat je zoveel mogelijk verschillende tandems en driewielers test zodat je de fiets vindt die perfect bij je past. Elk bezoek of testrit is totaal vrijblijvend en er is dus geen enkele verplichting of kosten aan verbonden! We hopen je snel te mogen ontvangen! We zetten de koffie alvast klaar.”

Bezoekadres: Diestsebaan 12, 3290 te Schaffen-Diest
Telefoonnummer: +32 (0)13674456
E-mail: laakdal@bikerepublic.be en diest@bikerepublic.be

Openingstijden Fietsenwinkel Bike Republic: Laakdal & Diest

Maandag 13.00 uur tot 18.30 uur
Dinsdag 13.00 uur tot 18.30 uur
Woensdag 13.00 uur tot 18.30 uur
Donderdag Op afspraak mogelijk
Vrijdag 13.00 uur tot 18.30 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.30 uur
Zondag gesloten