Nieuws |

Huka doet mee met de NL Doet vrijwilligersdagen

NL Doet vrijwilligersactie 2019

Huka doet dit jaar wederom mee aan de NL Doet vrijwilligersdagen. Wegens het succes van vorig jaar bezorgen we de bewoners van diverse zorginstellingen graag weer een onvergetelijke dag! We bieden 4 zorginstellingen de mogelijkheid om op 15 of 16 maart een ochtend of middag gratis gebruik te maken van onze elektrische duofietsen. 

Wat mag je van ons tijdens deze ochtend of middag verwachten?

  • Huka stelt voor 4 zorginstellingen één dagdeel 3 duofietsen beschikbaar die we op locatie bezorgen. We komen dan op 15 of 16 maart. Mocht één van deze dagen jullie minder goed uit komen, dan is een andere dag bespreekbaar.
  • We zullen in de ochtend of middag bij jullie organisatie aanwezig zijn, zodat we 2 zorginstellingen per dag kunnen bezoeken.
  • Tijdens deze ochtend of middag starten we met een korte instructie. Vervolgens gaan we met de bewoners op de duofietsen en zorgen we voor wat lekkers voor onderweg.
  • In overleg met jullie stellen we een leuke fietsroute samen op basis van de afstand die voor jullie bewoners goed te doen is.
  • Afhankelijk van het aantal bewoners die interesse hebben, kunnen we één fietsrit maken van 2 uur of twee fietsritten maken van 1 uur. Of mogelijk langer. De tijden bespreken we in overleg met elkaar.

duofiets Duofiets voor ouderen Duofiets kopen

Wat doet de zorginstelling waarvoor je werkzaam bent?

  • Je meld je aan via Facebook door jouw zorginstelling te taggen in het bericht van Huka dat gaat over de winactie van de vrijwilligersdagen.
  • Op de dag zelf dienen een aantal bewoners de mogelijkheid te krijgen om mee te kunnen op de duofiets. Ter voorbereiding zouden we graag willen weten hoeveel bewoners dit zullen zijn, zodat we vooraf samen het ochtend- of middagprogramma hierop kunnen afstemmen.

Mee doen vanuit de NL Doet vrijwilligersdagen?

Werk jij binnen een zorginstelling en wil je graag jouw bewoners een onvergetelijke ochtend of middag laten bezorgen door middel van een gezellige fietstocht? Tag jouw zorginstelling via het bericht op Facebook van Huka en wie weet wordt jouw zorginstelling één van de 4 zorginstellingen die gekozen wordt.

Op 12 maart maken we op Facebook bekend welke 4 zorginstellingen we zullen gaan bezoeken. We zullen vervolgens telefonisch contact met jullie opnemen om de invulling van het desbetreffende dagdeel met elkaar af te stemmen.

Heb je aanvullende vragen over dit initiatief? Neem dan contact op met Louise Jonkman via het telefoonnummer 0541-572 472.

Terug naar nieuwsoverzicht

Ook interessant

Nieuws, Events & Blogs