Maak kennis met de collectie
Huka Copilot 24_zijaanzicht
Tandem Copilot Geschikt voor volwassenen & kinderen
  • De begeleider achterop heeft een optimaal zicht op het verkeer en de bijrijder.
  • Verkrijgbaar met- en zonder elektro ondersteuning (Bafang) in twee modellen: begeleider-kind (24”) & begeleider-volwassene (26”).
Tandem Copilot 3 Stabiel met drie wielen
  • Uiterst stabiel door de twee wielen voor. Ook voor beweeglijke bijrijders.
  • Verkrijgbaar met- en zonder elektro ondersteuning (Bafang) in twee modellen: begeleider-kind (24”) & begeleider-volwassene (26”).
De voordelen

Alle vrijheid van fietsen ervaren

Als zelfstandig fietsen niet meer mogelijk is, maar je nog wel alle vrijheid van een fiets wil ervaren is de elektrische tandem Copilot of Copilot 3 iets voor jullie. Het stuur van de passagier kan op de Copilots in een vaste of meestuur-positie geplaatst worden. Ook kun je op onze elektrische tandems instellen of de passagier meetrapt of niet. Zo kun je alle vrijheid en veiligheid ervaren die jij nodig hebt. Daarnaast bieden de elektrische tandem varianten nog meer voordelen, zoals:

  • De elektrische tandems zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: hoofdbestuurder – volwassene en hoofdbestuurder – kind.
  • We willen dat jullie optimaal kunnen genieten van jullie rit op de elektrische tandem fiets. Daarom zit de passagier voorop en de hoofdbestuurder achterop. Zodoende houdt de hoofdbestuurder altijd de maximale controle en overzicht. Zo kun je in alle situaties veilig en prettig op pad.
  • De Copilot en Copilot 3 kunnen uitgerust worden als tandem met elektrische trapondersteuning. Daardoor fiets je altijd soepel en licht. De fiets kan ook zonder elektrische ondersteuning worden uitgerust.
  • Voor extra stabiliteit is de Copilot 3 uitgevoerd met twee wielen aan de voorkant. Dit is ideaal voor passagiers die bewegelijk zijn of moeite hebben met hun evenwicht. Daarom kan er in deze situaties ook veilig gefietst worden
  • Wij zijn trots op de Hollandse kwaliteit van onze elektrische tandems. Dit zie je ook terug bij de garantietermijn van Copilots. Standaard ontvang je 5 jaar garantie op het frame en de voorvork. Na registratie kan je deze verlengen naar 10 jaar.

Ga naar Copilot
Ga naar Copilot 3
Meer informatie over garantie

Klantervaringen
Jasmijn (18) uit Hendrik Ido Ambacht heeft het cri-du-chat syndroom. Samen met haar vader Pieter (50)..
Klantervaringen
Met 72 bewoners maakt Sint Jozef in Weerselo – onderdeel van Zorggroep Sint Maarten –..
Veelgestelde vragen

Kom meer te weten over de Elektrische tandem

Configureer

Verschillende modellen elektrische tandems

Jouw elektrische tandem kan worden aangepast op basis van fysieke uitdagingen, lichaamsbouw en persoonlijke voorkeuren. Zo kan je altijd gaan voor wat het beste bij jou past. We hebben een breed scala aan opties en accessoires beschikbaar om jouw elektrische tandem  geschikt te maken voor jullie situatie. Onze elektrische tandems kunnen worden voorzien van extra ondersteunende opties, zoals een rugsteun, een extra breed zadel, balanspedalen en een stokhouder.

Naast de Copilot en Copilot 3 hebben we ook de duofiets Orthros in de Huka collectie. Een goed alternatief voor de tandem wanneer je graag naast elkaar wilt fietsen.

Stel jouw Copilot samen
Stel jouw Copilot 3 samen
Meer informatie over duofiets Orthros

Klaar voor een proefrit op de elektrische tandem?

Bij Huka is het mogelijk om een gratis proefrit te maken. Dit kan bij jouw thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons op locatie in Oldenzaal. Zo kan je rustig proberen of een elektrische tandem geschikt is voor jullie. We nemen uitgebreid de tijd voor al jouw wensen en vragen en geven een korte instructie. Wil je meer informatie ontvangen of een gratis proefrit plannen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0541- 572 472 of via deze link.

Ga naar verkooppunten

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier