Brouwer Mobility Store

Brouwer Bikestore Nijmegen Lent Huka

Brouwer Mobility Store is een fris en modern familiebedrijf met zoon Bart aan de leiding. We zijn al sinds 1988 een begrip in Nijmegen en omstreken. Onze werkwijze zetten we voort in het hernieuwde bedrijf waarbij de klant bij ons centraal staat. Met onze vernieuwde uitgebreide service maken we de tijd voor iedere klant en zorgen we dat iedereen met een lach de deur uit fietst. Als echte allround fietsenwinkel willen we iedereen kunnen bedienen, hiervoor hebben wij een grote showroom met een groot aanbod e-bikes, stadsfietsen maar ook Huka aangepaste fietsen. Wanneer u geïnteresseerd bent in één van de Huka modellen dan kan er contact opgenomen met onze winkel. Wij zorgen er dan voor dat de gewenste fiets klaar staat voor een uitgebreide proefrit. De Huka Cortes fiets staan bij ons in de showroom te schitteren in een wel hele mooie kleur. Geïnteresseerd? Bel of mail ons dan voor een adviesgesprek op maat!

Bart Brouwer, eigenaar van Brouwer Mobility Store aan het woord

“Brouwer Mobility Store streeft naar de beste service en daar zijn we trots op! We geven je dan ook een eerlijk en deskundig advies, zodat je echt vindt wat jij nodig hebt. Speciaal voor alle Huka fietsers hebben wij een servicebus waarbij we de fiets thuis bij u ophalen voor onderhoud of reparatie. Daarnaast leveren we elke Huka fiets af met een servicepakket, aldus Bart Brouwer”.

Kom voor een vrijblijvend adviesgesprek naar dé mobiliteitswinkel van Nijmegen en omstreken!

Ben je op zoek naar Huka aangepaste fiets, maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Of wil jij deskundig advies? Wij geven je graag persoonlijk en eerlijk advies tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bij onze fietsenwinkel in Nijmegen en omgeving. Het gesprek is geheel gratis. Tijdens dit gesprek brengen we samen in kaart waar jouw behoeftes liggen. Vervolgens gaan we samen op zoek naar een fiets die bij jou past. Eventueel kun je direct een proefrit maken!

Bezoekersadres: Lentse Tuinstraat 26, 6663 BH Nijmegen
Telefoonnummer: 024-324 3988
E-mail: info@brouwermobilitystore.nl

Openingstijden Brouwer Mobility Store 

Maandag gesloten
Dinsdag 9.30 uur tot 18.00 uur
Woensdag 9.30 uur tot 18.00 uur
Donderdag   9.30 uur tot 19.00 uur
Vrijdag 9.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 16.00 uur
Zondag gesloten

Brouwer Bikestore Nijmegen Lent

Terug naar overzicht verkooppunten